vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
mamma-mia-rosa-maskeraddrakt-1
Kundebilde
kb-mamma-mia-lyserodt-kostume-2
Kundebilde
kb-mama-mia-rosa-maskeraddrakt-3

Mama Mia Rosa Maskeraddräkt

699,90 kr

Velg variant

Supplere med

Reis tilbake til syttitallet og sjarmer publikummet fullstendig ikledd dette kjempefine kostymet av høy kvalitet! Kostymet er laget av plysj, tyll og sateng som pyntes opp med vellagde sølvdetaljer. En klar vinner i kostyme-konkurransen!

Mama Mia Rosa Karnevalskostyme består av en overdel, et par bukser og et belte.

Overdelen er laget av rosa plysj med matchende tyllermer og et sølvfarget, glansfullt parti på magen. Nederst er der en bred, rosa sateng-volang med et sølvbånd langs kanten. Med puffermer som smalner av i et bredt tekstilparti med knepping nederst. Den oppstående kragen er laget av rosa sateng med sølvkant. Langs det sølvfargede midtpartiet løper skinnende, rosa partier med sølvknapper.

Buksene er laget av rosa, elastisk plysj med strikk i livet for god passform. Nederst på hvert buksebein er der 3 brede sateng-volanger med sølvkanter.

Beltet er bredt og er laget av et rosa, skinnende materiale med sølvkanter. Foran er det en matchende, stor og rektangulær spenne.

Smykker og sko medfølger ikke.

Finnes i størrelsene Small, Medium og Large.

Dette er et Wilbers Karnaval™-produkt. Wilbers er kjente for sine karnevalkostymer som er av fantastisk kvalitet. De koster kanskje litt mer, men de er i en helt egen klasse! Kan ikke sammenlignes med andre kostymer, med andre ord.
Art.nr 33485
Kopiera OK

Størrelseguide

Henvendelser

17

Spørsmål & Svar

0

Kundebilder

2

Tagger