vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
mamma-mia-turkos-maskeraddrakt-2
Kundebilde
kb-mamma-mia-turkos-maskeraddrakt-3
Kundebilde
kb-mama-mia-turkos-maskeraddrakt-33487-4
Kundebilde
kb-mama-mia-turkos-maskeraddrakt-33487-5
Kundebilde
kb-mama-mia-turkos-maskeraddrakt-33487-6

Mama Mia Turkos Maskeraddräkt

699,90 kr

Velg variant

Supplere med

Er det syttitallskarneval så er det akkurat det! Med denne superfine, skinnende kreasjonen kan du reise tilbake flere tiår og sjarmere hele publikummet. Som om ikke det var nok, er den av ordentlig høy kvalitet!

Mama Mia Turkis Karnevalsdrakt inkluderer en overdel, et par bukser og et belte. Overdelene er laget av turkis plysj med matchende tyllermer og et sølvfarget, glinsende parti på magen. Nederst sitter en bred, turkis satengfrill med et sølvbånd langs kanten. Ermene er posete og smalner av i et bredt, sølvaktig stoffparti nederst. Den utfoldede kragen er laget av turkis sateng med sølvkant.

Langs det sølvfargede midtpartiet løper glinsende, sølvaktige deler med matchende knapper. Buksene er laget av turkis, tøyelig plysj med strikk i midten for god passform. Nederst på hvert bukseben sitter 3 stk. brede satengfriller med sølvkanter. Beltet er bredt og laget av et sølvfarget, glinsende materiale. Foran sitter en matchende, stor og rektangulær spenne. Smykke og sko er ikke inkludert.

Finnes i størrelsene: Small (36), Small-Medium (38), Medium (40), Medium-Large (42), Large (44), Large-X-Large (46).

Dette er et Wilbers Karnaval™-produkt. Wilbers er kjente for sine karnevalkostymer, som er av fantastisk kvalitet. De koster kanskje litt mer, men de er i en helt egen klasse! Kan ikke sammenlignes med andre kostymer, med andre ord. Takket være stoffets kvalitet, kan du vaske og bruke drakten om og om igjen.
Art.nr 33487
Kopiera OK

Størrelseguide

Henvendelser

32

Spørsmål & Svar

0

Kundebilder

4

Tagger