rosa-prinsessa-deluxe-maskeraddrakt-90200-1

Rosa Prinsesse Deluxe Karnevalskostyme

945,-

Velg variant

Supplere med

Sykt fin prinsessekjole som virkelig er definisjonen på en klassisk prinsesse! Et naturlig valg når du vil kle deg ut som vakker prinsesse på karnevalet, eller som prinsesse Peach fra Super Mario. Men se opp for Bowser på vei til festen!

Rosa Prinsesse  Deluxe Karnevalskostyme er en søt prinsessekjole med tilbehør som løfter stilen til nye høyder, langt forbi slottets høyeste tårn. Selve skjørtet kommer i to ulike rosanyanser – en lys hovedfarge og en mørkere rosafarge som fremhever detaljene rundt midjen og nederkanten. Kjolen har fluffy puffstoff ved skuldrene.
Det følger også med en gullfarget hodebøyle med en smaragdblå plaststen samt hansker i silkelignende materiale. Kjolen og hanskene er laget av polyester og hodebøylen av plast.

Kompletter gjerne med et underskjørt av tyll for å gi kjolen mer volum.

  • Materiale: polyester
  • Inkluderer kjole, hansker og hodebøyle
  • Stay-ups og sko følger ikke med
  • Kommer i størrelse: Small, Medium, Large og X-Large

Dette er et Leg Avenue™-produkt. Leg Avenue er kjent for sine karnevalskostymer av fantastisk kvalitet. De koster kanskje litt mer, men de er i en helt egen klasse! De kan altså ikke sammenlignes med andre karnevalskostymer. Takket være stoffkvaliteten kan du vaske og bruke kostymet om og om igjen.

Størrelseguide

Henvendelser

3

Spørsmål & Svar

0

Tagger