Skrekkfilmdrakter

Man kan lure på hvilke skjeletter som henger bortgjemte i garderoben, og hvilke demoner man kjemper med når man, som vi, morer seg så utrolig over å kle seg ut som kjente karakterer fra skrekkfilmenes verden. Kanskje burde man oppsøke en slags terapeut, eller så kler man seg bare ut som en gal psykolog med en blodig kniv i hånden!

Uansett om du ser etter et kostyme fra Scream-serien, vil imitere en utrolig ubehagelig klovn, eller om du vil kle deg ut som en mystisk vampyr, har vi kostymene for deg. Kostymene finnes i ulike størrelser, og de fleste draktene er komplette med parykk, maske og eventuelt tilbehør. Vær nøye med å sjekke hva som er inkludert i akkurat din skrekkfilmfavorittdrakt, og hva du må komplettere med selv.

Ved å satse på en skikkelig bra drakt kan du begynne å bygge opp en solid karnevalsgarderobe der familien senere kan mikse og matche til hvert enkelt event. Man vet aldri når det blir en anledning til å kle seg ut som en skrekkfilmkarakter neste gang – kanskje når oppfølgeren kommer på kino?
Les mer