vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo

Halloweensminke

Hvis du elsker å kle deg ut og lever for karneval, er vårt utvalg av halloweenssminke laget for deg! Det finnes ikke noe morsommere enn å bruke litt tid på sminken din og se alles imponerte uttrykk når du glir inn på Halloween-festen!

Her finner du alt du trenger til halloweensminkingen din!


Hos oss vil du finne mange alternativer som vil vekke fantasien din og hjelpe deg å tenke utenfor boksen. Ved hjelp av ansiktssminke, sminkeblyanter og sminkeproteser vil du kunne ta kostymet ditt til neste nivå, og ikke bare det! Nå har vi også fylt opp utvalget vårt med profesjonell sminke som virkelig vil gjøre at vennene dine gaper. Er du klar for den beste halloweensminken i ditt liv? Hos Partyking sørger vi for at du blir festens store snakkis!

Så hvordan sminker man seg til halloween?


Ta gjerne en titt på sminke-tutorials på forhånd, slik at du vet nøyaktig hvilke produkter du trenger for å lage ditt halloweenantrekk. Her finner du spesifikke sminkesett for en bestemt type karakter, for eksempel spøkelse eller F/X-sminkesett med instruksjoner om hvordan du lager virkelighetstro sår. Hvis du foretrekker å lage ditt eget halloweensminkesett, vil du finne forskjellige typer som vannmakeup, ansiktsfarge og krem. Hvis du er ambisiøs og flink, anbefaler vi vårt utvalg av voks og lateks som gir et profesjonelt preg på halloweensminken. For eksempel kan du legge til en lang heksenese eller gi deg selv et par kule djevelhorn som vil se skumle og naturtro ut. Vi har noe for enhver smak, i alle tenkelige farger. Hva med selvlysende farge som får dansebevegelsene dine til å se ut som tatt ut av en futuristisk film? Mal ansiktet eller hele kroppen din med denne selvlysende fargen, og se hvordan du sakte blir kveldens sterkeste lysende stjerne når festen går inn i de små timene.

Alt fra blod og sårskorper til løsneser og hoggtenner


Mange forbinder halloween med skumle kostymer der blødende sår og levende døde spiller en stor rolle. Både store og små elsker denne finurlige tradisjonen, og selvfølgelig er valget fritt hvis du heller vil bruke halloweensminken din til å bli en søt kanin eller et blåbær i stedet. Hvis du planlegger å hjelpe barna dine med halloweensminken, har vi mange alternativer som passer for de minste også. De ferdige sminkesettene er like bra for store eller små som vil gjøres om til en zombie, vampyr eller skummelt spøkelse for en natt. Hvis du har som mål å se ut som en djevel eller demon fra en annen verden, så har vi også mange løse neser, løse ører og løse tenner som vil sette prikken over i-en. Hvis du går mer for en enkel, men skummel løsning, passer våre virkelighetstro tatoveringer perfekt. De får det til å se ut som om du har vært i en fryktelig ulykke med for eksempel sår i nakken eller ansiktet. Hvis du er ute etter en ekstra dramatisk effekt, bør du skaffe blodflasker som får blodet til å renne ut av munnen.

Hos oss finner du ALT av sminke til halloween!


Har du blitt invitert til en halloweenfest og er usikker på hva du skal ha på deg? Ikke bekymre deg, vårt store utvalg av halloweensminke er fullt av inspirasjon til festen. Sjekk ut varianter av falske blod- og sminkeprodukter som du kan bruke om og om igjen. Vanskelig å velge mellom skummelt og pent? Da kan vi anbefale et sminkesett for Day of the Dead, et supert konsept som fungerer både på halloween og andre karnevalanledninger.
Les mer

Inspirasjon

Populære Kategorier

Alle Kategorier