vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
crazylinser-blind-white-1
Kundebilde
kb-crazylinser-blind-white-1
Kundebilde
kb-crazy-linssit-blind-white-1
Kundebilde
kb-crazylinser-blind-white-28073-1
Kundebilde
kb-crazylinser-blind-white-28073-11

Crazylinser Blind White

229,90 kr

I lager (50+ stk.)

Supplere med

Blek hudfarge, hvite klær, hvite sko og sølvgrått hår. Din outfit til årets halloween er i prinsippet ferdig, men du mangler det lille ekstra. Det som får folk til å reagere mer, enn å bare si "Åh, så fin du er! ... Hva er du for noe?"

Med disse crazylinsene kommer du til å være helt hvit og blek, og folk kommer ikke til å stille spørsmål, til tross for at det er uklart hva du forestiller. De kommer bare til å akseptere at du har kveldens kuleste outfit. "Tomt blikk" har nettopp fått en helt ny betydning.
På grunn av at synet blir drastisk dårligere av denne  linsen, så kommer du knapt til å kunne se alle de andre gjestenes fantastiske antrekk, noe som i og for seg innebærer at du kommer til å ha det fineste antrekket du selv har sett denne kvelden. Det finnes fordeler og ulemper med alt. Men ikke finn på å ta en joggetur i skogen eller løpe etter bussen med disse linsene på. Du kommer til å få oppleve en stund i blinde, og det er ikke bare-bare å takle.

Crazylinser Blind White er en partylinse uten styrke som passer til alle øyefarger. Linsene gir en effekt av at øyet ditt er helt hvitt (avhengig av din egen øyefarge kan den synes igjennom en anelse, slik at effekten istedenfor blir blek og ikke helt hvit). Denne linsen er ikke egnet til å bruke i begge øynene samtidig, i og med at den nesten gjør deg helt blind.

Informasjon
  • One-size, passer de fleste
  • Basiskurve 8,6 mm. Linsens diameter 14 mm
  • CE-merket i henhold til ISO9001, høy kvalitet
  • 12-månederslinse, kan brukes i opptil ett år
  • Leveres parvis i forseglet forpakning
  • Kompletter med linsevæske for bedre holdbarhet
  • Anbefales fra 18 år.
  • OBS! Disse linsene gjør at synet ditt blir drastisk mye dårligere når du har dem på, og de er derfor ikke egnet for å brukes på begge øynene samtidig, i og med at de gjør deg bortimot helt blind!
  • OBS! Les de medfølgende instruksjonene før bruk 
Art.nr 28073-1
Kopiera OK

Henvendelser

140

Spørsmål & Svar

0

Kundebilder

4

Tagger