vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Guide: Enkle barnesminkinger til Halloween

Guide: Enkle barnesminkinger til Halloween

I tillegg til alle morsomme kostymer og tilbehør, er det én ting som er sikkert: Barn elsker en stilig ansiktsmaling! Men slapp av, du trenger ikke å være en profesjonell makeupartist for å skape minneverdige effekter med sminkepenselen. Her kommer våre beste sminketips og to lette trinn-for-trinn-guider for hvordan du lager et skjelett og et spindelvev med noen få enkle midler. Check this out!

Forberedelser

Før du starter selve sminkeprosessen, er det viktig med gode forberedelser. Her er noen grunnleggende trinn du kan følge:

  • Test fargen på en liten del av barnets hud for å forsikre deg om at det ikke oppstår noen allergiske reaksjoner.
  • Hudpleie før og etter: Sørg for at barnets ansikt er rent og tørt før du starter med sminkingen. Når du skal ta bort sminken, kan du bruke en mild ansiktsrens og tilføre huden litt fuktighet for å unngå eventuelle irritasjoner.
  • Prøv å tegne sminkeideen på et ark først, slik at du har en skisse å følge underveis.
  • Bruk små pensler eller tannpirkere for å legge til detaljer i sminkingen.
  • Hvis du vil at sminken skal sitte lenge, kan du bruke løspudder mellom hvert fargelag eller som en siste finish.
  • Vær oppmerksom på at hvert lag med sminke skal være helt tørt før du påfører et nytt lag.

Du trenger:

  1. Vannbaserte ansiktsfarger; hvit, svart, rosa og lyselilla farge til spindelvevet, hvit og svart til skjelettet.
  2. Sminkepensler, både tynne og litt grovere.
  3. Sminkesvamper.

Sminkeguide: Enhjørning med spindelvevmønster

Vil du gjøre barnet ditt om til en fortryllende enhjørning med spindelvevmønster i ansiktet? Slik gjør du!

Start med å bruke en svamp til å påføre lilla farge på øyelokkene og under øynene. Hvis du bare har grunnfargene, kan du blande blått og rødt for å få lilla. Fade deretter konturen av sommerfuglvinger med rosa farge rundt øyeområdet, på pannen og kinnene.

Tegn konturen av edderkoppen midt mellom øyenbrynene med en liten pensel, og husk å male alle åtte beina. Fyll deretter inn resten av edderkoppen.

Fortsett å dra streker for å skape et spindelvev rundt begge øynene.

Fullfør sminkingen ved å male barnets lepper lilla eller bruk lilla leppestift med glitter som en ekstra touch. Bruk hvit farge og den tynneste penselen du har for å highlighta edderkoppen og spindelvevet.

Et voilà!

Du kan også bruke glitrende face jewels for å gjøre sminkeeffekten enda festligere! Her finner du også kjolen som vår lille enhjørningmodell har på bildene. Match med en enhjørninghodebøyle for et komplett look!

Sminkeguide: Skjelett

En klassisk skjelett-look er alltid et populært sminkevalg til halloween. Her er trinnene du trenger for å oppnå looken på best mulig måte!

Bruk en stor pensel eller svamp og mal hele barnets ansikt hvitt. Unngå øyeområdet og sørg for at du ikke bruker for mye vann. Du må kanskje påføre flere lag for å få ønsket dekning. La fargen tørke helt!

Mal konturene rundt øynene og fyll dem med svart farge.

Mal konturen av nesen med en mindre pensel og fyll i.

Bruk en tynn pensel for å tegne streker over munnen og langs begge sidene.

Bruk deretter en smal pensel for å tegne sprekker med svart farge, og påfør også svart farge rundt ansiktet. La det tørke og kompletter deretter med svart og hvitt der det trengs for å forsterke effekten.

Kult, ikke sant?

Hvis du ønsker å ta sminkingen til neste nivå, kan du bruke grå øyenskygge for å gi skjelettet en mer realistisk look. Her finner du også skjelettdrakten som vår lille skjelettmodel har på bildene!

Relaterte varer