scarecrow-stifttander-sma-4
scarecrow-stifttander-sma-5
scarecrow-stifttander-sma-6
scarecrow-stifttander-sma-7
scarecrow-stifttander-sma-8
youtube video play

Scarecrow Stifttenner Små

349,-

Velg variant:

Kundebilder

Bakåtpil
Framåtpil

Ønsker du at bildene dine skal vises her?

 • Iris Alm
  for 4 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Tennene var ikke for små, så disse passer bra til alle med normale tenner, og ikke "Julia Roberts smil". De er ikke kritthvite, og har en relativt naturlig farge. Folk trodde de var ekte, og fikk sjokk når jeg smilte. Festeprosedyren er et mareritt. Jeg så flere videoer på YouTube om hvordan de skal festes før jeg gikk i gang, og det følger med nok blandemiddel til 4 forsøk til sammen. Det var ikke nok! Bestill tennene langt i forveien så du har tid til å gjøre det her flere dager før du faktisk skal bruke dem..! Jeg fikk venstre hoggtann til å sitte på første forsøk, men siden det var første forsøk satt den ikke helt pent (den lå ikke helt inntil tannkjøttet). Høyre hoggtann satt ikke i det hele tatt på første forsøk, men satt perfekt på andre forsøk. Siden høyre nå satt penere enn venstre, tok jeg av venstre og gjorde det på nytt. Men denne gangen satt den ikke ordentlig (uvisst av hvilken grunn) og falt av flere ganger i løpet av kvelden (siden jeg nå hadde brukt 4 festelim-ampuller). Høyre satt som et skudd hele kvelden, før den plutselig falt av, og da var det ikke fordi festemiddelet hadde løsnet fra min tann, men fra hoggtannen (festemiddelet satt igjen på tannen min). Jeg synes festemiddelet er dårlig, og flere på nett anbefalte å bruke tannlim fra apoteket, men det har jeg ikke prøvd. Det går an å kjøpe ekstra lim (Scarecrow Customizing Refill Kit), men dette selges ikke på PartyKing.no. Det burde vært bedre og mer brukervennlig festelim som fulgte med, for tennene i seg selv er veldig kule. Som sagt, gjør festeprosedyren flere dager i forveien, så du vet at de sitter som de skal, og evt. har tid til å kjøpe mer festemiddel eller tannlim fra apotek.
  14 av 14 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Carl
  for 2 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Vanskelig å tilpasse. Etter tredje forsøk satt de fast. Husk 15 minutter pr.tann.
  2 av 3 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Amelia
  for 1 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Easy instructions, good fit. Will buy again!
  1 av 2 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Scarecrows små stifttenner i svært høy kvalitet. Monteres enkelt over de vanlige tennene dine med medfølgende masse. Leveres i par. Scarecrow lager verdens mest solgte vampyrtenner og kunstige tenner på markedet. De benytter seg av en spesiell formula i materialet for en perfekt passform.

OBS! For at massen skal stivne ordentlig før bruk på tennene, bør du har forberedt massen dagen før.

Tennene er ca. 14 mm. lange.