vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Guide: Slik lager du et sår med lateks

Guide: Slik lager du et sår med lateks

Halloween! Tiden da de mest kreative og skremmende sidene våre får fri utfoldelse. Nå kan du også lage et skikkelig skummelt latekssår, slik at du virkelig kan ta halloween-looken din til neste nivå. Her er en guide som viser hele prosessen for å lage et realistisk sår som garantert vil skremme vennene dine når høstmørket senker seg!

Du trenger:

  1. Flytende lateks.
  2. Sminkepensler.
  3. Sminkesvamper.
  4. Pinsett/neglesaks.
  5. Blodgel eller falsk blod.
  6. Toalettpapir.
  7. Foundation/concealer, og rød, brun og svart øyenskygge.

Forberedelse

Sørg for at du har alt utstyr du trenger før du setter i gang. Det er også en god idé å bruke et bilde som referanse for hvordan du vil at såret skal se ut. Dette kan hjelpe deg med å skape en mer realistisk effekt!

Bruk en sminkesvamp for å påføre et tynt lag med flytende lateks på det området du vil ha såret.

Bruk små, tynne biter av toalettpapir eller bomull som du fester til den våte lateksen for å gi såret struktur og dybde. Påfør et nytt lag med lateks over toalettpapiret og la det tørke. Gjenta denne prosessen flere ganger til du er fornøyd med resultatet.

VIKTIG! La lateksen tørke skikkelig før du påfører et nytt lag!

Nå er det på tide å gi såret farge og tekstur, men sørg for at lateksen er helt tørr du starter på dette steget. Bruk sminkesvamper og pensler for å påføre foundation på såret og området rundt slik at det matcher din egen hudtone. Påfør deretter pudder for å sette foundationen.

Bruk neglesaks og pinsett for å klippe opp såret til ønsket størrelse.

Påfør svart øyenskygge i såret. Bruk brun og rød øyenskygge for å gi såret ekstra dybde og en stilig skyggeeffekt.

Påfør blodgel eller falsk blod i såret med en liten pensel for å skape den siste touchen. Bruk en stoplesvamp for å spre blodet rundt såret.

Ikke blodig nok? Legg til mer blod i såret!

Gratulerer! Nå har du et imponerende og skremmende sår laget av lateks! Fullfør halloween-looken med skremmende klær, sminke og tilbehør for å skape det ultimate, skrekkinngytende antrekket!

VIKTIG! Vær imidlertid oppmerksom på at lateksallergi er relativt vanlig. Hvis du er følsom for latex, bør du unngå denne metoden eller bruke lateksfrie alternativer som silikon. Pass også på å være forsiktig når du påfører lateks i nærheten av øyne, nese og munn.

Lykke til med din skremmende forvandling, og ha en skikkelig skummel Halloween!