vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo

Halloweenkostymer og halloween klær

Halloween skal feires med et smell! Det er vår sterke overbevisning at halloween blir betydelig morsommere med kostymefest. Vi elsker halloween - og vi elsker å kle oss ut. Gjerne så skummelt som mulig. Hos oss finner du alle forutsetninger for å bli festens skumleste vampyr, zombie eller skjelett. Eller hvorfor ikke kle deg ut som en skrekkingytende klovn? Vi har over hundre skumle kostymer. Et halloweenkostyme er perfekt til festen eller når du vil skremme sjefen din fordi du ikke fikk lønnsforhøyelse i år heller.

Her kan du bl.a. finne et Joker-kostyme som er inspirert av de klærne som Heath Ledger hadde i den siste Batmanfilmen. Kostymet inkluderer en lang, lilla jakke med lommer og en fastsydd grønn vest, med skjorte- og slips-trykk.

Vi har også flere halloweenkostymer, som Den Ekle Klovnen. Den Ekle Klovnen-kostymet inkluderer en svart klovnedrakt med røde pomponger og rød krage. Dessuten får du med et par hvite hansker og en ekkel klovnemaske. Masken har bevegelig kjeve, så når du prater, åpnes munnen på masken også!

Blant halloweenkostymene våre kan du også finne et V for Vendetta-kostyme. Drakten inkluderer en langermet, svart topp med kort skumkrage og justerbart slips rundt halsen. Kostymet inkluderer også et par matchende svarte bukser i kunstlær med strikk og gamasjer.

Om du vil kle deg ut som en av Tim Burtons karakterer, så titt på våre halloweenkostymer. Her har vi bl.a. Edward Saksehånd-kostyme som inkluderer bl.a. en svart syntetparykk samt to svarte hansker med 15 tommers lange juksekniver og sakser på hver finger.

Eller hvorfor ikke kle deg ut som Hellboy? Kostymet inkluderer en lang brun kappe, en rød Hellboy-maske, et matchende rødt armstykke og en Hellboy-beltespenne.

Blant våre haloweenkostymer finnes også et Clockwork Orange-inspirert kostyme. Kostymet inkluderer en hvit onepiece med knapper foran og beigefargete tights med strikk som går rundt midjen for en god og behagelig passform. Det følger også med et par matchende bukseseler som festes med knapper og kan enkelt justeres for perfekt passform. Sist, men ikke minst følger det med en hvit stokk med rundt håndtak på toppen.

Her har du også mulighet til å kle deg ut i et Scream-kostyme. Scream-kostymet inkluderer en lang, svart kjortel med foret hette og draperte ermer. Den klassiske screammasken følger også med, med hull til øynene og et svart tøybelte.

I sortimentet vårt av halloweenkostymer har vi også skjelett-jumpsuits for både herrer og damer. Skjelett Jumpsuitkostyme inkluderer en svart jumpsuit med hvite skjelettdetaljer foran (ikke på baksiden, der er den kun svart). Det følger også med et par svarte hansker + en såkalt balaklava som dekker håret og delvis halsen.

I tillegg til disse draktene kan du også finne, blant halloweenkostymene våre, kostymer som Ghostbusters kostyme, som du kan bruke til å kle deg ut som en ordentlig spøkelsesjeger. Vi har også heksekostymer av ulike slag om du vil kle deg ut som en skummel heks. Vi har også en rekke ulike zombiedrakter for deg som vil kle deg ut som en skummel zombie. Eller hvorfor ikke kle deg ut som en transylvansk vampyr med vampyrkostymet vårt?

Så titt i gjennom vårt brede sortiment av halloween kostymer neste gang du skal kle deg ut til halloweenfesten.
Les mer

Inspirasjon

Populære Kategorier

Alle Kategorier

2868 resultater