vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Prisgunstige halloweenkostymer for hele familien

Prisgunstige halloweenkostymer for hele familien

Å kle seg ut skal ikke måtte koste skjorta, som det gamle ordspråket lyder. Vi har en haug med fantastiske prisgunstige kostymer som garantert vil yte familiens festeløver rettferdighet. Her har vi funnet fram våre favoritter – get ready, Halloween is coming!

Fange Karnevalskostyme

Den klassiske bråkmakeren i stripete drakt som tilbringer dagene bak lås og slå. Et fantastisk kostyme som gir opphav til en spennende backstory! Hvilke grusomheter har du gjort som sendte deg rett i kasjotten? You tell us!

Skrekkfilmklovn Barn Karnevalskostyme

En liten klovn av den litt ekle sorten. Dette kostymet med inspirasjon fra det nedlagte sirkuset er svært effektivt – spesielt dersom du supplerer med sminke og en passende frisyre!

Banan Karnevalsdrakt

Kveldens hovednummer er overraskende ofte utkledd som frukt. For hvem blir ikke svimmel av glede i møte med en vaskeekte banan? Kongen av fruktkurven har brutt seg ut og er klar til å pryde halloweenfesten – og forhåpentligvis er det du!

Djevelkjole Karnevalskostyme

Fra den skåldende hete underverdenen kommer dronningen av ondskap – og hun er sintere enn noensinne! En flammende djevelkjole med matchende horn er alt som trengs for å sette halloweenfesten i flammer!

Skjelettkjole Barn Karnevalskostyme

Oppstått fra de døde med magen full av godteri – det høres ut som et ekte halloweenskjelett! Et utmerket karnevalskostyme å være røver i når det er på tide å gå trick or treat!

Enhjørning Barn Karnevalskostyme

Eventyrverdenens kuleste kreatur er den rosa enhjørningen! Med et magisk horn i pannen og en dinglende hale der bak, er dette kostymet ikke bare superfint – det er også koselig! Bær det i hele oktober for maksimal komfort!

Gresskar Baby Karnevalskostyme

Familiens yngste vil også være med å feire årets skumleste høytid, og hva passer vel bedre da enn å skifte til halloweens fremste symbol – gresskaret! Passe skummelt og veldig søtt i en svimlende kombinasjon.

Hurtigmat Klovn Halloween Karnevalskostyme

Denne hurtigmatklovnen er ute på vandring i halloweennatten med cheesburgere i munnen og lommene fulle av pommes frites. Sint er han også, da iskremmaskinen som vanlig er ødelagt. Beware!

Fortryllende Skolebarn Barn Kostyme

Nå har du muligheten til å farte rundt i en magisk kostymemagisk og vifte med tryllestaven blant kokende heksegryter, i et skolemiljø som er alt annet enn trygt. Harry Potter forever - og det gjelder året rundt!

Egg Karnevalkostyme

Skal det være et stekt egg? En solid frokost og et nydelig karnevalskostyme som fungerer best med salt, sitron og tequila. Plusspoeng dersom du pakker med deg en pose sprøstekt bacon som snacks – du kan neppe bli mer populær!

Klassisk Heks Karnevalskostyme

Ah, det klassiske heksekostymet. Opplev hvordan andre gjester fryser til is når du ankommer som en gåtefull trollkvinne med sekken full av onde besvergelser. Den som ikke passer seg, blir forvandlet til en frosk – med god grunn! Du bråker ikke med hekser.

Pingvin Jumpsuit Karnevalskostyme

Rett fra Antarktis' barske landskap vagger du inn på karnevalet kledd som jorden søteste fugl – pingvinen! Inviter til en spektakulær dans for å vise at dette er et fjærkre som lever for festen – selv om du mangler fjær!

Zombie Fange Kjole Barn Karnevalskostyme

I landets fengsler sprer et forferdelig virus seg som forvandler fangene til kjøttetende zombies! Lokk med masse godteri for å ikke bli spist opp – du vet veldig godt hva som skjer dersom en liten zombie blir sulten!

Hai Barn Karnevalskostyme

Er du enig i at haien er havets versting? Det blir ikke så mye heftigere enn å svømme inn på festen med finne og sylskarpe tenner. Søndagssvømmere som er ute på dypt vann better watch out!

Cowboy Barn Karnevalskostyme

Howdy! Det er en ny sheriff i byen, og han nøler ikke med å kaste deg i kasjotten! Denne cowboyen må være i minste laget, men ikke la de korte bena lure deg. Dersom du ikke leverer rikelig med godteri, vil du bli offer for pistolen – garantert!

Skjelettkjole Karnevalkostyme

Reis deg opp av graven og vingle inn på festen i en like fin som skremmende skjelettkjole. Det er ingenting som slår et skranglete beinrangel når høstens skumleste fest tar fart!

Astronaut Barn Karnevalskostyme

Skyt deg ut i atmosfæren og innta rollen som en eventyrlysten astronaut blant kometer og galakser! Hvem har vel ikke drømt om å få jobbe som romfarer? Det begynner med drakten!

Nissefrakk med Lue og Skjegg

Desember nærmer seg, men til tross for dette tillater nissefar seg å forlate leketøyverkstedet til fordel for en skikkelig fet halloweenfest. Forvent smisking og meterlange ønskelister når du sklir inn på sleden i dette kostymet!

Klovn Barn Kostyme

Festen ble nettopp 100 ganger morsommere – klovnen er her! Med ville krumspring og lommene fulle av konfetti skaper du øredøvende latter langs din vei. Et kostyme for vaskeekte klovner!

Enhjøringskostyme for Hunder

Vi lovet kostymer til HELE familien og har selvfølgelig ikke glemt familiens firbente pelskledde venn. Med horn og pastell forvandles hunden enkelt til en magisk unicorn – og det er akkurat det som får folk til å dø den søte død!

Finner du ikke det du leter etter?

Rolig – vi har hundrevis av rimelige karnevalskostymer å velge mellom!

Partyking ønsker deg en fantastisk Halloween!