vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Creepy temafest-ideer for Halloween!

Creepy temafest-ideer for Halloween!

Når mørket faller over hus og hytte er det på høy tid å tørke støvet av tegnebordet og planlegge årets halloweenfest. Som festarrangør det viktig å huske å velge alt fra dekorasjoner til forfriskninger, og kanskje morsomst av alt: TEMA! Men det ingenting å frykte dersom du ikke føler deg så kreativ – vi er her for å hjelpe! Her er fem creepy temafest-ideer for Halloween!

Creepy Sirkus

Sirkus forbindes vanligvis med tjohei, sukkerspinn og spektakulær akrobatikk. Men ikke under halloween! Da finner onde krefter veien inn i teltet og hele ensemblet forvandles til blodtørstige morderklovner med ondskapsfull sminke og øyne. I år er det helt rett å forvandle festlokalet til en nedslitt fornøyelsespark der lyssky skikkelser kan herje fritt – velkommen til Creepy Sirkus!

Zombie Apocalypse

Et ondskapsfullt virus har spredt seg på festen og forvandlet gjestene dine til sultende zombies som hungrer etter menneskekjøtt! Skumlere enn dette blir det neppe, og med riktig dekor og rekvisitter blir det ondskapsfullt på ekte. Med de realistiske zombiekostymene våre trenger du bare å supplere med sminke for riktig nyanse av råtten hud (lik lager du et sår med lateks). Zombieapokalypsen er her!

Murder Mystery

Festen begynner med at en av gjestene blir funnet livløs med en sølvdolk i ryggen og ryktet sier at morderen finnes midt i blant dere. Betjenten mangler en silkehanske og fru Wigglesbottom virker en anelse nervøs? Nå gjelder det å fange den skyldige før klokken slår midnatt! Forvandle lokalet til et åsted i et tradisjonsrikt miljø med rekvisitter, stilige klær og ledetråder. Hvem gjorde det? Ert Murder Mystery begynner nå.

Squid Game Party

Du er spilleleder, noen er dukke og andre er vakter. Resten av gjestene er dessverre deltakere i den dødsfarlige leken din der det gjelder å bake kaker med livet som innsats. Å Squid Game finne frem i listen over hete temaer i 2022 er ingen lek – og med riktig sum i potten blir dette en kveld dere sent blir å glemme! It’s a Squid Game Party and you're invited.

Potter Party

Stearinlys som svever i taket, fat som fylles på av seg selv og en frekk hatt som styrer og steller. Det høres ut som en ekte Hogwart-fest! Å tre inn i Harry Potters magiske verden er et perfekt halloweentema som garantert kommer til å skape riktig atmosfære for kvelden. Alle velger hver sin karakter og kommer i fortryllende outfits – det er tid for Potter Party!