vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Matchende halloweenkostymer for hele familien!

Matchende halloweenkostymer for hele familien!

Overensstemmelse er temafestens mor, og med halloween like rundt hjørnet er det gode muligheter for hele familien til å snirkle en rød tråd gjennom årets karnevalskostymer. Alt dere trenger å gjøre er å komme til demokratisk enighet om tema og deretter spenne buen for at alt stoffet holder. Nedenfor følger en rekke ulike tips til hvordan dere best lykkes å matche i høst!

Sirkus

Å forlate samfunnet og rømme med det første og beste sirkuset kan være ganske problematisk når det gjelder logistikk – med mindre hele familien følger med selvfølgelig! Ingenting knytter sterkere bånd enn å sadle om og satse på en ny karriere som løvetemmer eller skjeggete dame. Og dersom familien eier en firbeint rakker får dere automatisk jungelens konge med staselig man på slep. For et sirkus!

Star Wars

At Star Wars er populært blant både store og små er det ingen tvil om, så hva passer vel bedre enn at hele familien skifter om til stjernekrigere? Med minsten i rollen som Yoda kan du med god samvittighet velge mellom Prinsesse Leia eller Stormtrooper mens hunden portretterer universets versting Darth Vader. May the force be with you!

Toy Story

You've got a friend in me! Filmene om Woody og Buzz Lightyear klassifiseres sannelig som god familieunderholdning, så hvorfor ikke kle seg ut som en valgfri karakter fra Andys verdenskjente leketøyskasse? Enten du velger å tre inn i rollen som Mr. Potato Head så kommer det garantert til å bli lekende lett å vinne årets kostyme!

Super Mario

Å rote rundt i Nintendos enorme kartotek med velkjente karakterer er en ren fryd for familien som leter etter matchende antrekk. Med en hel drøss velkjente figurer å velge mellom blir det garantert en suksess når dere begir dere ut for å tigge godteri. Mario, Luigi, Peach, Donkey Kong eller Bowser? Vi har hele gjengen!

Vampyr

Dersom tanken er å begi dere ut i høstnatten som nabolagets uhyggeligste familie, er det selvfølgelig vampyrer dere skal bli. Med sylskarpe hoggtenner og mystiske kapper sniker dere rundt blant naboene og tørster etter blod. Dronning eller viktoriansk vampyr? Det er bare å velge og vrake – vi har selvfølgelig vampyrkostymer til barna også!

Game of Thrones

Dersom et litt mer voksent familiemedlem inntar rollen som dragedronning, er det avkommets oppgave å kle seg som et ildsprutende vidunder! Hopp opp på dragen, sirkuler i forferdelig fart rundt nabolaget og flaks med vingene alt du orker!

Verdensrommet

Å sikte mot stjernene er alltid en strålende idé når det kommer til utstyr. Tross tyngdekraften og inviter familien på et galaktisk eventyr blant månekratere og stjernefall! Velg om du vil vare en alien eller jobbe sesong hos NASA – eller er det slik at du er galaksens superhelt nr. 1?