vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Her finner du alt du trenger til årets halloweenfest!

Her finner du alt du trenger til årets halloweenfest!

Gresskar, skjeletter og skravlende hekser - det må bety at høsten er her! Når bladene på trærne skifter farge og kveldene blir mørkere, er det endelig tid til å invitere venner til årets skumleste høytid. Her finner du tips og triks til som garantert kommer til å gjøre din halloweenfest til nabolagets beste!

Spooky oppdekking!

Sett dere til bords ved det uhyggelige og tradisjonelt skremmende halloweenbordet! Her finner du alt fra godteskåler, gresskarfigurer, blodige tallerkner og skrøpelige skjelleter. Til og med vinflaska har kledd seg ut! La kreativiteten flyte eller skaff dere et av våre ferdige halloweenpakker - jo skumlere, desto bedre!

Kle deg ut!

Det ville ikke vært ordentlig halloween hvis du ikke kler deg ut, så spørsmålet er: Hva skal du være i år? Med over 3000 kostymer på lager, er det et hav av forskjellige karakterer å velge mellom. Pennywise, Mad Hatter og Harley Quinn er alle populære kostymer som passer ypperlig i høstmørket. Ellers kan du vurdere å kle deg ut som et gresskar eller en uskyldig (men ikke så snill) klovn. Hva blir årets forkledning?

Pynt!

Når det er halloween kan du forvandle ditt ellers så koselige hjem til et forfallent slott med knirkende gulv og uhyggelig vind! Med spindelvev som svaier og avkuttede kroppsdeler i vasken, vil du garantert skremme vettet ut av gjestene, så sørg for å komplettere med litt mildere dekorasjoner også. Noen fargerike halloweenballonger faller alltid i smak, men pass dere for det gigantiske spøkelset i gangen!

Dekorer gresskaret!

Skjær, skjær, skjær! La årets mest ikoniske plante bli både stiligere (og mer skremmende!) enn noensinne. Med et par solide tenner og skjeletthender kan du la kreativiteten flyte når du setter i gang med å skjære i gresskaret. Eller hvorfor ikke lage et bål med gresskar og installere en tappekran i ytterveggen? Det finnes ikke rett eller galt når det kommer til gresskarsslaktning!

Skremmende hage!

Halloweenfesten starter i hagen! Når små hekser og spøkelser går rundt i nabolaget, er det flott anledning til å imponere med dekorasjoner som gravsteiner, poser fylt med løv og hengende klovner. Hos deg blir det både knask og knep, blant utendørsbelysningen og spøkelsesfigurer!

Dødsgode drinker!

Server gjestene noe som er passe skummelt og veldig smakfullt. Server i en blodpose for maksimal skremselseffekt, eller overrask med noen iskalde dødningehoder! En giftgrønn drink i en stor fishbowl er alltid en hit, og det blir enda morsommere med noen Halloween-sugerør. Sjekk ut våre populære drinkoppskrifter og bland til armene rister. Skål og Happy Halloween!

Dødsgode drinker!