vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Årets beste halloweenkostymer for voksne

Årets beste halloweenkostymer for voksne

Når mørket faller på og spindelvevet hoper seg opp i slott og hytter, er det på høy tid å begynne å skissere årets kostyme. Å velge outfit til halloweenfesten kan være veldig vrient, og av den grunn har vi satt sammen en liste som guider deg gjennom den uendelige jungelen av karnevalskostymer. Her er årets beste halloweenkostymer for voksne!

Squid Game

2021-årets mest populære serie slo ned som en bombe og viste hvordan en sydkoreansk slipestein skal dras når det kommer til nervepirrende TV-underholdning. Squid Game levnet ingen uberørt og kostymene ble raskt moderne klassikere. Og med andre sesong like rundt hjørnet er det ikke mer enn riktig å holde trenden i live ved å forvandles til en rødkledd spilleleder. Eller er det din tur til å være Squid Game-dukken i år?

Top Gun

You feel the need? The need for speed? Da er det på tide å kaste seg inn i Mavericks ikoniske overall fra Top Gun og suse av sted til nærmeste party! Med pilotbriller på nesetippen kan ingenting gå galt – it's time to buzz the tower!

80-tallet

Det søte 80-tallet, når frisyrene var høye, skuldrene brede og klærne så fargerike at det krevdes solbriller innendørs. Gjenopplev et magisk tiår med våre fineste 80-talls kostymer som lukter både hockeysveis og hvite joggesko i en spennende kombinasjon. Velg farge, spray håret og knip – dansegulvet venter på deg!

Nintendo

Dersom du ikke klarer å rive deg løs fra ditt Switch, kan du kanskje gjøre et unntak dersom du får kle deg ut som en valgfri karakter fra Nintendos brede spekter? I tillegg til verdens mest kjente rørlegger Super Mario, finnes også Bowser, prinsessen Peach, Link og mange, mange flere å velge mellom! Inviter vennene dine og arranger en gokart-turnering i stuen – men pass dere for bananene!

Vikingtid

Ta fram din indre villmann og brøl så skjegget flagrer! Å kle seg ut som viking er en enestående idé dersom du planlegger å bøtte innpå med øl og generelt være en røver. Som en ekte nordisk sjøfarer erobrer du karnevalet og stanger deg fremover med de sløve vikinghornene dine – alt til tonene av røversanger!

Harry Potter

Den lille gutten som vokste opp i et bøttekott under familien Dursleys trapp i hallen er i dag verdens mest kjente trollmann, og med sine runde briller og rufsete frisyre er Harry Potter et stilikon verdt å etterligne på neste karnevalsfest. Arranger en magisk aften blant kokende kjeler og trehodede hunder, så skal du se at du og vennene dine får en eventyrlig stund sammen!

Superhelt

Ikke alle helter bærer kappe, noen er veldig grønne og forbannet i stedet. Enten du velger å kle deg ut som Hulken eller Deadpool, er det en ting som er sikkert: Å forvandles til en superhelt er aldri kjedelig! Følelsen av å suse nedover gaten i Batmans mørke filler er nærmest ubeskrivelig heftig, og skøyere og bråkmakere må passe seg – ellers blir det en på tygga!

Naken

Disse kostymene er ikke for feiginger, her kommer det nemlig til å dingle, flagre og sprette så det svinger etter! Vekk naturisten i deg og inviter til et enestående show med det aller mest private i fokus. For å gjøre det litt ekstra spøkelsesaktig kan vi anbefale vårt velhengte skjelett – uhyggelig og sexy på samme tid!

Skrekkfilm

Halloween er skrekkfilmens måned, og denne neglebitende sjangeren har tilbudt en hel haug med uforglemmelige karakterer gjennom historien. Den klassiske masken fra Scream er like gitt som gresskar og spindelvev i denne skrekkens måned, og hvem blir vel ikke redd for et møte med Pennywise eller Jason? Det er på tide å skremme buksene av folk og fe – kanskje ved hjelp av eksorsisme?

Star Wars

Med tanke på hvor mange Star Wars-filmer og serier som pumpes ut, er det ingen overraskelse at franchisens kuleste romdrakter finner veien til listen over selvfølgelige halloweenoutfits. Forvandle deg til Stormtrooper, Kylo Ren eller Anakin Skywalker for en astronomisk kveld blant stjernene – eller hvorfor ikke tre inn i rollen som universets versting; Darth Vader? Power to the dark side!

Hawaii

Skru opp temperaturen og ta festen til varmere breddegrader! Bare fordi det er halloween må det ikke være mørkt og skremmende, og Hawaiis vakre outfits er både svale og komfortable. Fram med ukulele, papegøyer og blomsterkranser – det er på tide å forvandle stuen til Honolulu!

Film og TV

Å hente inspirasjon fra det hvite lerretet har vi gjort i alle tider, for det er ingenting som slår den magiske følelsen av å tre inn i rollen som sin favorittkarakter! Om du så vil være Shrek eller Marge Simpson, kommer du garantert til å bli gjenkjent i halloweenmørket. Og dersom du vil slippe å gå alene kan du alltids overtale bestevennen din til å fungere som den andre halvdelen av pyjamasbananene!

Musikk

Hvorfor ikke benytte anledningen og hedre et valgfritt ikon fra musikkscenen? Tenk å ankomme festen som selveste Elvis og servere publikum noen solide hoftevrikk, samtidig som du smørsynger så hjertet smelter. Uansett hvilken sjanger du liker, har vi noe for alle – og med litt hell avsluttes kvelden på nærmeste karaokebar!

Hmmm...

Fortsatt ikke funnet det du søker? Ingen panikk - klikk her for å utforske hele lageret!