Dyredrakter

Hvis du er gruppens festløve, kommer du til å trenge en av de kule dyredraktene våre! Vi har en hel dyrehage av fine dyredrakter som kommer til å passe perfekt på neste karneval, fest eller utdrikningslag. Eller hvorfor ikke piffe opp neste høytid litt for både familie og venner? Slipp ut ditt indre dyr med hjelp fra oss hos Partyking. Hos oss finner du et lite univers av dyredrakter både til voksne og barn. Velg mellom hover, poter, vinger eller hale – det har aldri vært enklere å personifisere favorittdyret ditt. Velg og vrak mellom dyr du kjenner igjen fra nærmeste bondegård, eller ta det til neste nivå med de sprø variantene våre som for eksempel de kule dinosaurene våre. De er riktignok utdødde, men du kan være trygg på at de blåser nytt liv i festen når du entrer rommet. Vi har alle våre favorittdyr, men får ikke alltid muligheten til å kle oss ut som dem. Noen ganger ønsker man seg tilbake til den tiden da man var barn og kunne kle seg ut når som helst uten at noen hevet et øyenbryn. Men hvis du akkurat har fått en invitasjon til et karneval, er dette din gylne mulighet til å gå all in. Hos Partyking hjelper vi kontinuerlig voksne og barn og tilbyr derfor våre karnevals- og dyredrakter på enklest mulig måte, og til veldig lave priser. Er du en slu rev, sulten bjørn, tørst fisk eller søt dalmatiner? Vi har massevis av dyredrakter som kommer til å få deg til å ville bestille både en, to og tre! Hvis fantasien ikke strekker til, trenger du ikke å bekymre deg. Ta i stedet en nærmere titt på listen vår for inspirasjon:
Morsomme dyredrakter – Hvis du bare vil ha en morsom dyredrakt til neste karneval, har du kommet til rett sted. Velg mellom en rekke ulike dyr og varianter. Vil du at det skal se ut som om du rir på en struts eller en elefant? Vi har selvfølgelig sånne på lager!
Sexy dyredrakter – Vil du kle deg ut, men samtidig vise frem dine beste sider? Velg en av våre sexy dyredrakter som fremhever de riktige stedene. Sexy Catwoman eller tøff leopard? Tiltrekk deg oppmerksomhet med disse hete variantene!
Dyredrakter til de aller minste – Finnes det noe søtere enn en liten baby i en søtt dyredrakt? Velg mellom herlige dyredrakter til småbarn som kommer til å få alle til å utbryte et stort «ÅHHH» når de får se den lille gullklumpen din.
Dyredrakter til barn – Når barnet ditt blir litt eldre, kan du forvente deg massevis av fester hvor en dyredrakt kommer til å gjøre susen. Se gjennom sortimentet vårt sammen med barnet ditt og bli enige om en dyredrakt som dere begge kommer til å elske!
Dyredrakter til dyr – Har du en liten hund som også er invitert til karnevalet? Da skal du ikke la vofsen eller pusen gå glipp av alt det morsomme. Vi har selvfølgelig søte dyredrakter som også passer til det lille husdyret ditt! Ved hjelp av Partyking kommer den neste festen din til å bli en slager. Handle hos oss for gode priser og lynraske leveringer!


Les mer