opposuits-r2-d2-kostym-1
opposuits-r2-d2-kostym-2
opposuits-r2-d2-kostym-3

OppoSuits R2-D2 Dress

899,-
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Velg variant:

Vis størrelseguide

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Produktinformasjon

Har du planer om å kle deg ut som den artige Star Wars-karakteren R2D2, men føler ikke helt for å stavre rundt på festen som en annen blikkboks, finnes i stedet dette awesome alternativet! En lekker dress fra Opposuits med masse R2D2-motiver fra topp til tå. Det perfekte klesvalget til Star Wars-karnevalet når du vil matche temaet, men samtidig se sofistikert og stilig ut (og kunne bevege deg relativt uhindret).

OppoSuits er den rake motsetningen til vanlige dresser (bortsett fra kvalitet og passform), og de er lagd med morsomme, uvanlige mønstre og farger i et gjennomtenkt design. Takket være den høye stoffkvaliteten, kan du bruke Opposuit-en din igjen og igjen uten at den mister passformen.

Merk at OppoSuits-dressene er i slimfit-modell. Vi anbefaler derfor at du velger en større størrelse hvis du ligger mellom to størrelser.

OppoSuits R2-D2 Dress inkluderer:
  • En hvit blazer med R2D2-motiv i blått og grått. Dressjakken har to lommer på utsiden, en skjult innerlomme og blå knapper foran.
  • Et par matchende dressbukser med blå knapp.
  • Et matchende blått slips.

Modellens hvite skjorte er ikke inkludert.