vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Temaer Julegaver Julegave til Pappa

Julegave til Pappa

Julen nærmer seg med stormskritt, og det er på tide å begynne å tenke på hva man skal gi pappa i julegave. Men hva gir du mannen som ser ut til å ha alt? Ikke bekymre deg, vi har mange morsomme presanger til far som vil overraske, glede og kanskje til og med få fram en latter eller to. Enten din far er den eventyrlystne typen, en feinsmecker eller en mesterkokk på kjøkkenet, er det noe for enhver smak. Ta en titt på vårt fantastiske utvalg for å finne julegaveideer som vil gjøre pappaen din litt ekstra glad på julaften!

Julegavetips til en far som har alt


Her hos Partyking finner du et stort og bredt utvalg av produkter som garantert vil glede din far. Her er en rekke morsomme julegaver som fungerer både for den aktive pappaen, men også til den ekte "kosepappaen". Julen 2024 er rett og slett reddet – vi har julegavene som vil glede hele pappateamet!

Morsomme julegaver til pappa


Er faren din den utrettelige personen som tar hver sjanse han får til en god latter? God spøk eller ikke, skikkelig pappahumor bør settes pris på og kanskje til og med oppmuntres – spesielt rundt juletider. Fedre liker dingser som lar de rundt dem vite hvordan de ser på ting, kanskje i form av et morsomt ølglass eller whiskyglass, en morsom T-skjorte eller egendesignede julegaver som henspiller på en intern vits dere har i familien din. Last opp et morsomt motiv, tekst eller bilde så trykker vi det på noe pappa kan bruke!

Julegaver til kosepappaen


Når alt kommer til alt, når familien er samlet, flammene knitrer i peisen og Donald Ducks julaften høres fra TV-en, føler pappa seg bedre enn noen gang. Hvorfor ikke gripe øyeblikket ved å gi far en gave som tar kosefaktoren til 100? Ta en titt på vårt utvalg av voksengodteri, julegodteri og sjokoladeesker, så kanskje du finner en og annen whiskypralin som faren din liker. Samtidig finner du massevis av massasjeapparater, deilige tepper og morsomt undertøy og julegensere i gøyale motiver som holder pappa varm i desemberkulda – både på inn- og utsiden.

Hos oss finner du julegaver til pappa online!


En julegave til pappa er tross alt en selvfølge. Han har jobbet hardt med å grille juleskinken, hente hjem treet, handle, lage julemat, rydde og ikke minst kjøre besteforeldrene rundt omkring i land og rike (for ikke å snakke om barna). Derfor fortjener han en helt spesiell julegave som får ham til å smile – og du har kommet til helt rett sted for det formålet. Ta en titt på alle våre gaver til pappa å finne en skikkelig flott julegave til faren din, barnas far eller en nybakt pappa i livet ditt. Velkommen inn, og gjør gode kupp på nett!
Les mer