Hem
Temaer Julegaver Julegave Til Pappa

Julegave til far

Hva gir man til mannen som har alt» er noe man spør man seg selv om mange ganger mens man klør seg i hodet når enda en jul nærmer seg. Slipsene henger ubrukt i alle regnbuens nyanser, sokkeskuffen er så full at den svømmer over, og sist du så ham lese en bok, var da han leste høyt for deg, som har flyttet hjemmefra for mer enn et tiår siden. Da er det flaks at det finnes ting som han selv ikke er modig nok til å skaffe seg, men som hadde vært perfekt.

Her på PartyKing finner du et stort og bredt utvalg av produkter som garantert kommer til å falle i smak hos faren din. Her er det en haug med supre julegaver som fungerer til både den aktive pappaen, men også til den "koselige pappaen" som noen har. Ser julaften 2023 litt trist ut i gaveveien? Ikke vær redd – vi har julegavene som får hele gjengen med pappaer fornøyd!

Er pappaen din veldig aktiv? Hva da med en lue med LED-belysning som han kan bruke når han er ute i skogen om kvelden og jogger eller løper orientering? Kan det muligens være slik at han er en whisky- og godterielskende kar som gjerne borer seg ned i sofaen og tar et glass samtidig som han forsyner seg med litt snacks innimellom? Da kommer definitivt noen av alle våre whiskysjokolader til å funke. Vi har luksuriøs sjokolade med smak av kjente whiskysorter, som passer perfekt å gi bort til pappa til jul.

Er pappaen din en helt på kjøkkenet? Oi, oi, oi, da kommer helt klart noen av våre aller heftigste skjærefjøler eller knivstativer til å bli populære. Vi har skjærefjøler med mange ulike motiver i kraftig treverk, men også heftige knivstativer i både rustfritt stål og plast. Vi har dessuten fine forklær i luksuriøse materialer, grillredskaper og andre lignende ting.

Er faren din – som mange andre – en herre med litt for mye hår i nesen? Vær grei og kjøp en nesetrimmer til han. Det blir et
skøyeraktig, men anvendelig produkt å gi bort.

Er han en hengiven kjenner av edlere drikker, kan du gi han alt fra fine flaskepropper i glass til egne vinetiketter eller whiskysteiner for å kjøle favorittdrikken hans. Hvis han i stedet er av den mer intellektuelle typen, hvorfor ikke klikke på et
eksemplar av det fantastiske spillet Idiotkunskap til han. Der kan han teste kunnskapen sin om alt det som bidrar til en imponerende allmennutdanning.

Her hos PartyKing finner du både praktiske og morsomme julegaver og julegavetips til pappa, som han garantert har ønsket
seg, og som garantert kommer til å bli bedre enn gaven fra søsknene dine! Vi har et stort utvalg online av praktiske, morsomme og personlige produkter som faren din kommer til å elske!
Les mer