Til toppen
Hjemmeside > Karneval > Kostymer > Star Wars-drakter >
Se full beskrivelse

Star Wars-drakter

Den første Star Wars-filmen kom allerede på 1970-tallet, og helt siden det har det vært populært å kle seg ut som de elskede karakterene. Hvem er din favoritt? Modige Leia, tøffe Han Solo eller helten Luke Skywalker? Eller lar du deg lokke av den mørke siden og vil ikle deg rollen som den fryktede Darth Vader? Uansett hvilken karakter nettopp du elsker, har vi kostymet for deg, ofte komplett med parykk, hodeplagg, maske og sminke. Vær nøye med å kontrollere hva som inngår i pakken og hva som må kjøpes separat.

Star Wars er et konsept som fortsetter å være populært år etter år, tiår etter tiår. Vi kan ikke si nøyaktig hvorfor, men vi elsker de ikoniske karakterene og den spennende historien, og vi fortsetter gjerne å nyte Chewbacca og vennene hans i nye fortellinger og filmer.

Velger man å satse på en Star Wars-drakt, har man dessuten alle muligheter til å involvere familie og venner i det morsomme – lag en fest, filmkveld eller hvorfor ikke Halloween med Star Wars-tema der alle er utkledd som nettopp sin favoritt.

Filter

Show 67 produkter
castle