Til toppen
Se full beskrivelse

Farsdag

Hos oss finner du den perfekte farsdagspresangen til din kjære pappa! Uansett om han er en morsom type eller er mer praktisk anlagt, kan du finne noe spennende hos oss. Kanskje vil du også tulle litt ekstra ved å faktisk kle deg ut når du gir ham den humoristiske gaven? Blant våre produkter kan du finne både gaver og tilbehør som gjør feiringen uforglemmelig.

Om pappaen din er litt eldre og begynner å nærme seg pensjonsalderen, kan du spille litt på akkurat det, med f.eks. en oppblåsbar gåstol. De aller fleste setter pris på humoristiske innslag i feiringen!

Et biljardbord til skrivebordet kan også gjøre overgangen fra arbeidslivet til pensjonisttilværelsen litt mykere. Til pappaen som gjerne tar seg en drink i ny og ne, har vi mange forskjellige gaver: Spesielle glass, eller hvorfor ikke ei lommelerke, som vil få ham til å tenke på hvor høyt du verdsetter ham, hver gang han bruker dem.

Kanskje har du en pappa som allerede har alt og som det er svært vanskelig å finne gaver til. Da kan vi anbefale godteri eller underbukser, noe som du også finner hos oss. Det kommer garantert til å bli satt pris på, og med et vakkert og personlig kort gir du en gave som helt sikkert kommer til å bli brukt.

Filter

Show 214 produkter
castle