vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Temaer Gaver Farsdagsgave

Farsdagsgave

Det vi alle har fundert på i hundrevis av år: Finnes virkelig den perfekte farsdagsgaven? Svaret er: JA! Det gjør den faktisk, og du finner den hos oss på Partyking!

Vi har valgt å bruke store ressurser på kartlegging for å kunne bygge opp et så stort lager som mulig, sånn at du kan finne den perfekte gaven til din far på dagen hans! Det som er så vanskelig med farsdagen, er at alle fedre her i verden har så forskjellig smak, og da fungerer jo ikke den samme gaven til alle. Derfor har vi valgt å ha et så stort sortiment som overhodet mulig, slik at både du, jeg og Petter fra Bergen, skal kunne finne den perfekte farsdagsgaven til våre fedre!

Hos oss på Partyking finner du et stort utvalg av produkter, både morsomme og seriøse, som du kan gi bort til din lille pappa på farsdagen! Vi har i løpet av våre år i bransjen fått god erfaring med hvilke produkter som fedrene der ute i de mange hjem setter størst pris på. Det er nettopp derfor vi kan optimere denne kategorien såpass mye at vi tør love at alle i hele Norden skal kunne finne den perfekte farsdagsgaven hos oss!

Liker faren din drinker av den litt «tyngre» sorten, som for eksempel whisky eller rom? Her finner du et stort utvalg av flotte krystallglass, whiskyessenser, aromabarer, whiskybøker og whiskyglobuser!

Er han litt mer som den typiske far som gjerne går med usexy solhatt og altfor store T-skjorter i ferien? Her finner du skikkelig flott tilbehør som kan pynte opp looken hans, som for eksempel en T-skjorte eller solhatt med suntrip-motiv. Ja, slik som du kanskje husker fra Selskapsreisen-filmene? De filmene er jo fulle av typiske charterfedre!

Din far liker kanskje å henge sammen med vennene sine og ta seg en øl eller fire? Hva sier du til en oppblåsbar loungesofa i slitesterkt materiale, ølglass i all verdens former og størrelser, brygg-ditt-eget-øl-sett, morsomme øl- og kortspill, minikjøleskap, solide lommelerker eller pipe slippers til den ekstreme feinschmeckeren? Vanskelig å bestemme seg?

Vi har også masse andre ting, som morsomme håndklær, tøfler og klær, men også automatisk klesbretter (99% av alle fedre trenger en), toalettgolf, klær i fine farger og utførelser, barberingssett, sjokolade, verktøy og såååå mye mer. Ja, det er i prinsippet umulig å fortelle om alle produktene vi har til din pappa!

Ja, som du sikkert forstår, kan du kjøpe alle slags gaver til far på hans lille fødselsdag hos oss, uansett om du er ute etter en seriøs gave eller et morsomt eller spøkefullt produkt. Alt vi har i kategorien farsdagsgaver er allerede blitt testet ut på X antall fedre over hele Skandinavia, og finnes i kategorien – daddy approved!

Velkommen inn til oss på Partyking for å kjøpe den perfekte farsdagsgaven på nettet! Vi har et gigantisk utvalg av morsomme, tøysete, seriøse og flotte gaver til din far på dagen hans. Det spiller rett og slett ingen rolle om han er en øl- eller whiskymann, en morsom eller typisk kjedelig far eller en helt alminnelig far – vi har den perfekte farsdagsgaven til ham!

Kjøp gaven til far både raskt, billig og enkelt på nettet! Vi tilbyr markedets beste priser sammen med uslåelige leveringstider.
Les mer

Inspirasjon