Se større bilde

OppoSuits Darth Vader Dress

(7 anmeldelser)
first_saleprice.value: 39920
first_price.value: 71920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 2
selected_index: 0
499,- 899,-
Velg variant:
Vis størrelseguide

Produktinformasjon

Det kan ikke alltid være så praktisk og komfortabelt å trampe rundt i et komplett Darth Vader-karnevalskostyme. Det er sikkert dødsvarmt, og du må jo ta av den dumme masken hver gang du skal ta deg en slurk drikke eller spise noe.
Og du må jo være enig i at Darth Vader-drakten ikke ser spesielt elegant eller stilig ut heller, egentlig. Så klart er antrekket SUPERKULT, men på en litt mer fancy fest med f.eks. dresskode er det ikke sikkert du slipper inn i det hele tatt. Men nå kan du derimot kle deg ut som Darth Vader på en ordentlig stilig og sofistikert måte med denne fete OppoSuits Darth Vader Dress.

OppoSuits er den rake motsetningen til vanlige dresser (bortsett fra kvalitet og passform), og de er lagd med morsomme, uvanlige mønstre og farger i et gjennomtenkt design. Takket være den høye stoffkvaliteten kan du bruke Opposuit-en din igjen og igjen uten at den mister passformen.

Merk at OppoSuits-dressene er i slimfit-modell. Vi anbefaler derfor at du velger en større størrelse hvis du ligger mellom to størrelser.

OppoSuits Darth Vader Dress inkluderer:
 • En svart blazer med motiv av Darth Vader i lysegrått. Dressjakken kommer med røde knapper, to lommer på utsiden og en skjult innerlomme.
 • Et par matchende dressbukser med rød knapp.
 • Et rødt slips.

Modellens hvite skjorte er ikke inkludert.

Tagger

HENVENDELSER (7)

Henvendelser

 • Skrevet av Thomas for 1 år siden
  Oppsuit dressene får alltid mye positiv oppmerksomhet!
  0 av 0 mennsker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei
 • Skrevet av Marcus for 2 år siden
  Riktigt fin och bra kvalité! Jag var lite fundersam över storlekarna för jag hade läst lite kommentarer på andra opposuits och folk hade nämnt att storlekarna var lite knasiga, men det tyckte då inte jag. Jag använde storleksguiden och mätte upp mitt bröst och midjemått och sedan valde storlek 48 och den satt perfekt! Jag är 184 cm lång och väger 81kg.
  4 av 4 mennsker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen40266 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle