vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo

Star Wars

Arranger et barneselskap som tar med gjestene på en fartsfylt og spennende reise til en annen galakse. Ved hjelp av Partyking har du mulighet til å skape et nesten uvirkelig barneselskap som passer perfekt til temaet Star Wars. Med mulighet til å kle seg ut som de ulike karakterene, benytte seg av underholdende tilbehør som for eksempel masker og dekorere med pynt i samme tema, kan det ikke bli annet enn morsomt for Star Wars-fantasten.

Selskap er kanskje aller morsomst når man er barn, og hvorfor da ikke gå utover grensene og skape et barneselskap som kommer til å bli en morsom opplevelse ikke bare for bursdagsbarnet, men også for gjestene? Kostymene er tilgjengelige i flere ulike størrelser og typer, som også går an å bruke på kommende karneval etter barneselskapet. Det går også an å bruke søkemotoren for å lettere finne nettopp det du trenger innen temaet Star Wars.

Så blås opp ballongene, dekk på til festmåltid, forbered alle lekene, ta på deg kostymet og hils gjestene velkommen til et barneselskap av en annen verden!
Les mer