Til toppen
Se full beskrivelse

Nisseluer

Hvor mange forskjellige typer nisseluer kan det egentlig finnes? Mange, er jo det åpenbare svaret! Her hos oss finner du nisseluer og hodeplagg med julestemning av alle mulige slag. Leter du etter en skikkelig klassisk variant har vi røde og hvite nisseluer i forskjellige stiler og størrelser. Hvis du heller vil gjøre det litt artig med noe mer uvanlig, kan du jo prøve en rosa eller kamuflasjefarget!

Hvis det er ekstra oppmerksomhet du er ute etter, har vi luer med blinkende lys langs kanten og sånne med bjeller. Du vil garantert synes og høres hvis du kommer i en sånn! Det kan også være morsomt å pynte med nisseluer hvis du skal ha en juleinspirert fest. Vi har bittesmå nisseluer til vin-eller spritflasker, og større varianter du kan putte en vinkartong i. Vi har til og med små luer som brukes til bestikk.

Hvis du er litt lei av de vanlige penklærne eller den vanlige julepynten, kan du finne morsommere og mer spennende alternativer hos oss. Vi har juleinspirert tilbehør til både barn og voksne. Så ta en titt og bli inspirert!

Filter

Show 76 produkter
castle