Cowboyhatter

Cowboyhatter
Howdy alle kule cowboys og cowgirls, her finner dere cowboyhatter i mange forskjellige modeller og farger. Vi har alt fra de klassiske amerikanske modellene til små fascinators som passer perfekt til sirlig oppsatt hår. De opprinnelige hattene var laget av filtstoff, men nå er de tilgjengelige i alle slags materialer. Cowboyhatter passer til mange forskjellige temafester, og du kan enkelt variere klærne du bruker med hatten for å forestille forskjellige historiske og fiktive karakterer.
Siden det er så mange mennesker som elsker cowboyhatter og mer enn gjerne går med dem, kan vi ikke liste dem alle, men nedenfor er noen forslag til karakterer og hvordan du kan matche hatten din til festen.

J.R. Ewing – Dette er den klassiske oljemilliardæren som gjerne har et godt grep på toppen av hatten som er utstyrt med en velproporsjonert brem som bøyer seg oppover på sidene. Cowboyhatten matcher du med den fineste dressen du har i skapet ditt. Hvis du ikke har slips, kan du knytte et tørkle rundt halsen, innenfor skjortekragen selvfølgelig. Ikke glem å øve inn dollargliset før festen begynner.

Lucky Luke og skyggen – Denne populære tegneseriefiguren er perfekt for utkledningsfesten og er lett å kle seg ut som. Et par jeans, en gul skjorte, svart vest og selvfølgelig en cowboyhatt, og antrekket er klart. Velg gjerne ut noen av vennene dine, aller helst en gjeng med stor høydevariasjon, for å spille skurkene brødrene Dalton. Hvis det er halloween eller en skummel fest på gang, kan du være Lucky Lukes skygge. Lucky Luke skyter raskere enn sin egen skygge, så kjøp en svart cowboyhatt og svarte klær og lat som om du er hans døde skygge.

Lemmy Kilmister – Den legendariske Motörhead-vokalisten elsket sine svarte dekorerte cowboyhatter. En perfekt karakter å kle seg ut som hvis det er 80-talls- eller hardrock-tema. Også her er det lett å style antrekket med svarte klær, og legg til en parykk og en løsbart hvis du ikke har hardrock-sveis og god hårvekst.

Clint Eastwood, Zeb Macahan og John Wayne – Dette er nok de karakterene de fleste tenker på når de hører ordet cowboy. De har brukt mange forskjellige cowboyhatt-typer i sine legendariske roller. Når du matcher hatten, tenk revolverhylstere, sporer og ponchoer. Bruk også et lommetørkle som beskytter munnen og nesen mot sandstormer. Både skinnbukser og jeans fungerer fint her.

Calamity Jane - Lurer du på hvem det var? Hun turnerte med Buffalo Bill og ble også kalt den uheldige Jane. Hun er en av de få kvinnene som klarte å oppnå berømmelse i det ville vesten. Men siden vi lever i likestilte tider, har vi også et stort utvalg av cowboyhatter til kvinner og jenter. Du vil finne hatter som passer for sexy cowgirls, men også for tøffinger som Calamity Jane, som levde under samme vilkår som de hardbarkede mennene.

Hos oss på PartyKing finner du cowboyhatter til hele familien og alle detaljene du trenger til antrekket ditt. De fleste cowboyhattene våre er i one size, med mindre det er barn- eller voksenstørrelser. Vi har rask levering, og før du har rukket å tygge i deg gresstrået du fant da du red inn i solnedgangen på prærien, har du din nye cowboyhatt hjemme og er klar for en fest i ekte western-ånd.
Les mer