Sombreros

Hva med å jazze opp fredagskosen med sombreros? Sombreros er vidbremmede hatter med en morsom topp på midten! En annen ting som gjør at de ofte oppfattes som litt komiske, er at sombreros er store, nesten overdimensjonerte, i forhold til andre hodeplagg. De brukes hovedsakelig i Mexico som beskyttelse mot den sterke solen. Der er sombreros sterkt forbundet med cowboyer.

Sombreros kan sies å være en slags forløper til cowboyhatten, og de er perfekte når du føler for å ha en kruttlappistol i beltet og et lommetørkle for munnen. Vi hos PartyKing mener at sombreros er den åpenbare prikken over i-en for mange kule kostymer og utkledningsantrekk. Man skal heller ikke glemme at sombreros faktisk er veldig praktiske. De er lette og sitter godt mens de effektivt gir skygge til ansiktet.

Selvfølgelig har vi også sombreros til barn! Hva må man ha i tillegg til sombreroen da, for å være Mexico chic, eller i det minste en karikatur av en meksikansk mann på en fest? En poncho er en klassiker sammen med en stilig sombrero, men vi hos PartyKing er også for kontraster.

Se hva som skjer når du kombinerer en sombrero med en dress når det er party i parken eller hvilke reaksjoner du får hvis du spankulerer rundt i en sombrero på festival. Vi kan nesten love at du vil få mange reaksjoner.

Et viktig stiltips som aldri slår feil, er å kombinere en sombrero med en heftig bart. Vi har mange løsbarter her hos PartyKing som er som skapte for å brukes med sombreros.
Tradisjonelle sombreros er ganske enkle hodeplagg av filt eller strå. Men vi har også tatt inn ordentlig lekre pen-sombreros som har påsydde dekorasjoner og er laget av litt mer eksklusivt materiale. Ikke nøy deg med noe litt halvveis, finn heller en stilig sombrero i utvalget vårt som passer perfekt til stilen du har i tankene!

Day of the Dead er en høytid som minner om Halloween, men som leker enda mer med morbid tematikk. Å kle seg ut som en hodeskallesminket meksikansk bandido på Day of the Dead er så vanlig at vi har flere spesielle sombreros til nettopp dette formålet. Sjekk dem ut! De fungerer selvsagt også kjempefint på halloween.

Mange nordmenns favorittvomfyll når det er tid for fredagskosen er faktisk nachos! Det vil si diverse fingermat som spises sammen med harde maistortillas. For å få den rette Mexico-følelsen må det ikke bare sterke krydre og kanskje kastanjetter til, men også fine sombreros.

Hvis du bruker sombrero, passer det å drikke tequila eller kanskje en iskald Coronita med en limeskive presset ned i flasken. Våre sombreros er alle i universalstørrelsen one size fits all, og du trenger ikke å prøve dem for å vite at de vil sitte. Dette betyr at det er superpraktisk å kjøpe billige sombreros online fra oss hos PartyKing. Vi sender dem så snart vi mottar bestillingen din.
Les mer