Horn

Det perfekte kostymet oppnås ofte ved hjelp av små detaljer, for eksempel ved å bruke horn. Det spiller ingen rolle om du streber etter å være den snille vikingen eller den sinte djevelen, med de rette hornene vil du bli høydepunktet på utkledningsfesten og gjøre suksess blant alle du møter. For oss på PartyKing er dette utstyret en nødvendighet, og det er også grunnen til at du finner alt fra enkle til mer avanserte horn i sortimentet vårt som du kan pynte huet med når det trengs. Du kan vende deg til oss enten det er en utkledningsfest, julaften eller Halloween som står for døren – vi gir deg alt du trenger for å ha en flott dag!
Har du, som mange andre, lurt på hva du egentlig bør kle deg ut som når du blir invitert til en utkledningsfest? Et sikkert kort er etter vår mening å velge noe som følger med den nordiske identiteten, og det er der vikingene kommer inn i bildet. Med vår hjelp kan du bli den modigste, sterkeste og fagreste av dem alle. Og det utstyret som er mest obligatorisk for vikingene er selvfølgelig hjelmen med horn. Hos oss finner du modeller med horn i forskjellige størrelser og i varierende farger – slik at du kan finne din egen indre viking og gå på utkledningsfest som en selvsikker stjerne!
Horn er ikke bare fine for vikinger, de kan også brukes til mange andre formål. Hva med å kle seg ut som en ondskapsfull djevel ved hjelp av svarte spisse horn som sitter på en bøyle? Eller du kan velge modeller som har en annen farge som passer med resten av kostymeantrekket ditt.
Uansett hva du velger, kan du være sikker på at hornene blir prikken over i-en, den lille detaljen som må til for å få deg til å føle at antrekket ditt er fullkomment. Vi vet at alle er forskjellige og at alle vil ha forskjellige ting. Det er noe vi alltid tenker på når vi utvider utvalget vårt av morsomme festting! Derfor kan både du som har stort hode og du som har lite hode finne horn som passer deg, uten at de gnager eller gjør vondt. Det viktigste for oss er at du skal kunne bruke hornene dine en hel dag om nødvendig, uten at du får hodepine eller at de faller av. Uansett om du velger små eller store horn, kan du være trygg på at de ikke bare sitter godt, de kommer også til å gjøre deg til et høydepunkt på festen du skal på! Alt som er morsomt er det beste vi vet. Det er derfor vi alltid er der for de som trenger å finne partystæsj eller kostymer. Bestill hornene dine hos oss, og du er garantert både god kvalitet, rask levering og den perfekte looken!
Les mer