Hem
Karneval Hatter Alpeluer Og Bereter

Alpeluer og bereter

Alpeluer eller bereter er en type hodeplagg vi kjenner godt fra historien, men i nyere tid har de kommet til å bli et populært hodeplagg som fungerer prima til både hverdags og til utkledningsfest. Hva tenker du på når du hører ordet alpelue? Noen begynner umiddelbart å tenke på hardbarkede militærmenn med steinharde muskler og strengt blikk, mens andre tenker på en karikatur av en franskmann, komplett med tynn bart og en baguette under armen.
Som du hører, er det mye å ta av når det gjelder alpeluer, så sørg for å sette en fin vri på antrekket eller kostymet med dette praktiske hodeplagget. På PartyKing har vi alt du trenger for å kjøpe inn de kuleste alpeluene til festen din. Hvorfor ikke leke med tanken om det fordums Paris og stelle i stand en fransk fest med dine kjente og kjære?
Tvinn barten, sett frem ostebrettet og sørg for at alpeluene deres sitter pent. Franskmennene vet hvordan du skal feire livet, så la deg inspirere og arranger en skikkelig fest – C'est la vie, monsieur! Hvis du drømmer om kule alpeluer i forskjellige design og farger, sjekk ut utvalget vårt hvor vi har samlet våre desiderte favoritter.
Disse hodeplaggene er perfekte for den kommende utkledningsfesten, spesielt hvis du vil ha et lett og uformelt kostyme som ikke tømmer lommeboka.
Kle deg ut som en franskmann – De ovennevnte franskmennene er kjente for sin forkjærlighet for livets glade dager, så vel som sine stilige alpeluer. Skaff deg et antrekk som du gjør komplett med en lekker beret i mørk farge. Vi anbefaler en av våre stilige løsbarter hvis du ikke kan få din egen til å vokse ut i tide. Sleng på deg en stripete genser, og VOILÁ! Baguette selges separat i din lokale dagligvarebutikk!
Kle deg ut som regissør – Hvorfor gjøre det vanskeligere enn det trenger å være? Hvis du er kjent for din litt nerdete filminteresse, skal du selvfølgelig kle deg ut som regissør med en fin beret på hodet. Fullfør looken med en filmklapper og en stilig regissørstol. Hvis du virkelig vil overbevise, må du være litt brisen på favorittdrinken din, men den biffen tror vi du fikser lett! ACTION!
Kle deg ut som en revolusjonær – ¡Viva La Revolución! Finn din indre revolusjonær og man frem Che Guevaras spøkelse til din neste fest. Denne looken er lett å fikse, bare sørg for å la skjegget og håret vokse ut litt, kle deg i militærklær og sett en feit sigar i munnviken. Revolusjonære foretrekker å drikke rødvin, så sørg for at du har nok av denne drikken for hånden hele kvelden.
Kle deg ut som en i militæret – Har du tilbrakt mye tid på treningsstudioet og vil ha et kostyme som fremhever dine beste sider? Kle deg ut som en hard-core soldat i tettsittende klær i kamuflasjefarger og smør på litt krigsmaling. For å fullføre looken trenger du en av våre stilige alpeluer og et par pilotbriller. Her passer også en stor rambokniv eller en lekepistol perfekt. Kjøp dine alpeluer online med hjelp av PartyKing. Vi har alt du trenger til neste fest!
Les mer
7 resultater