vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Karneval Tilbehør Belter & Midjebånd

Belter & Midjebånd

Her finner du mange morsomme og kule belter og midjebånd. Vi har et stort utvalg av belter på nettet som er perfekte til utkledningsfesten og fargerike belter til daglig bruk. Vi har også kule midjebånd til festbruk, eller hva med et belte som kan holde ølen for deg! Fint å ha hendene fri slik at du kan dra kule robotmoves på dansegulvet.

Du vil også finne midjebelter dekorert med gullmynter eller frukt, et must for den eksotiske danseren. Hva er vel en karatemester uten svart belte, eller en sheriff uten et belte å hekte tommelen i? For de av dere som tar kostymer på alvor, bør et tilhørende midjebånd også være en prioritet. Utkledningskonkurranser er blodig alvor, med fine gevinster som kinobilletter, chips eller ære.

Vi hos PartyKing tar dette med kostymer og utkledning på alvor, og det er viktig for oss å kunne tilby deg riktig belte for alle anledninger. Vi har 80-tallsinspirerte neonbelter som er perfekte for de som vil kle seg ut som popstjerner à la Cyndi Lauper. Eller bokserbelter som er perfekte når du skal kle deg ut som Rocky Balboa!

Har du ennå ikke bestemt deg for karnevalantrekket ditt? Uansett hvilket kostyme du velger, vil den rette typen midjebånd knytte det hele (klærne dine) sammen og gi en helhetlig finish. Enten du vil kle deg ut som et 80-tallsidol, pirat, redneck eller julenissen selv, har vi riktig midjebånd for deg. Morsomme midjebånd som løfter antrekket ditt – Noen ganger er en god latter alt som trengs for å vinne «Beste kostyme». Sjarmer dommerne med et humoristisk midjebånd til antrekket ditt.

For den som ønsker å kle seg ut som et fruktfat, har vi egnede midjebånd som kan kombineres med en frukthatt og en fargerik jumpsuit. Hvis du skal kle deg ut som en militærmann, trenger du selvsagt et autentisk falskt patronbelte for å inngyte respekt! Belter og midjebånd til julefeiringer – Har du tenkt på det faktum at midjebånd brukes ekstra ofte rundt juletider? Et veldig bredt belte kan være flott til julebordet, så kan du skjule at du måtte kneppe opp bukseknappen! I tillegg har jo julenissen et veldig imponerende belte. Lucia har sitt røde silkebånd, og ternene hennes skal ha glitter både rundt livet og i håret.

Belter til pride – På prideparaden må du så klart gå med det flotte pride-flagget! Hva er vel bedre enn et superstilig midjebelte i alle regnbuens farger? Vi på PartyKing har alt du trenger for en morsommere hverdag. I tillegg til våre fine midjebånd til karneval har vi også belter på nettet som det ikke er noe problem å style sammen med de vanlige klærne dine.
For eksempel har vi stilige belter med tilhørende veske, perfekt når du vil markere midjen på sommerkjolen og samtidig slippe å drasse på en diger veske. Eller hva med et av våre verktøybelter med plass til sminke, nøkler, mobil og penger! Perfekt på festivalen, slik at du kan holde styr på alle viktige småting. Sjekk ut vårt store utvalg av belter i alle tenkelige utførelser, og velg ut dine favoritter!
Les mer