vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo

Fjærboaer

En fjærboa er tilbehøret som gjør deg festklar på et blunk, og hos oss finner du fjærboaer til alle tenkelige anledninger til virkelig gode priser. Vikle boaen rundt halsen og kom i rett stemning til festen, karnevalet, halloween eller kanskje fotballkampen. Avhengig av farge, stil og utseende er vårt utvalg av fjærboaer egnet for ulike arrangementer.

Lite utstråler like mye glamour og luksus som en fjærboa. Dette lange og smale skjerfet setter prikken over i-en sammen med en fin festfløyte. 1920-tallet er nok den perioden folk flest forbinder med fjærboaen. Hvis du skal på et karneval, maskeradeball eller en utkledningsfest med et 20-tallstema, er det med andre ord obligatorisk å slenge en boa litt tilfeldig over skulderen. Velg en klassisk for å utstråle kjølig eleganse og luksus, eller sjokker med en neonfarget. Selvfølgelig tilbyr vi også annet tilbehør, som et elegant fjærhårbånd for å perfeksjonere looken.

Lag drama med fjærboaer – Fjærboaer utstråler også dramatikk, og hvis det er ett sted som er ideelt for drama, er det på teater. Å pynte seg før man går og ser en forestilling er noe som hører med, og hvis det i tillegg er en premiere, passer en fjærboa som hånd i hanske. Velg en lengre modell hvis du vil ha muligheten til å vikle den rundt halsen mange ganger eller bare for å ha et ekstra langt slep. En annen anledning der fjærboaer passer inn er på nyttårsaften. Kanskje du ikke har kjøpt en ny festfløyte eller skjorte, men så lenge du har en fjærboa rundt halsen, kan du fortsatt føle deg både luksuriøs og festkledd. Hvorfor ikke gå for en skikkelig fabelaktig og tykk boa i en frekk farge!

MGP og fjærboaer – Elsker du også schlagere og Melodi grand prix like høyt som oss? I løpet av en ellers ganske grå måned lyser denne glitrende musikkonkurransen opp Norge. Hele landet engasjerer seg, og selv om du vil, klarer du ikke gå glipp av alle detaljene om sangene, moduleringene og nachspielene. Fjærboa + Eurovision = sant. Folk i publikum bruker boaer som pom-poms til å heie fram sine favoritter med, og selvsagt tilfører fjærboaer stemning og luksus til årets mest glitrende fest. Hvis du ikke har muligheten til å være blant publikummerne foran scenen, samler du venner og familie foran TV-en. Skaff deg et lite hjemmelager med fjærboaer fra oss og del dem ut til vennene dine når de kommer for å få den gode MGP-stemningen.

Fjærboaer som viser støtte – Hvilket lag er favorittlaget ditt? Neste gang det er kamp eller mesterskap på gang, våg å vise frem hvem du heier på med en fjærboa. La oss anta at du allerede har på deg favorittlagets trøye for å vise deg hvem du gjør, men vi tror fjærboaer gjør det enda mer festlig og tydelig. Så på med lykkeunderbuksa, ikke glem det beste heiaropet ditt og heng en eller flere fjærboaer rundt halsen, nå er det kamp!

Koselig med fjærboaer – Til slutt vil vi gi deg et interiørtips. For å la dine festlige fjærboaer henge i skapet når du ikke bruker dem, synes vi er en skam. Piff opp hjemmet ved å vikle fjærboaer rundt gardinstenger eller heng dem over sengegavlen for et koselig og innrammet krypinn der du kan sove godt.
Les mer