Poncho

Er det på tide å skaffe noen kule og fine ponchoer til karnevalet? Da er du på rett sted! Ponchoen er ikke bare et perfekt tilbehør til utkledningsfesten du har planlagt med jobben eller med vennene dine, den er også et praktisk plagg som lett kan varieres.

Trenger du en regnponcho eller vil du bare sette en morsom vri på hverdagen din? Da er ponchoene våre akkurat det du trenger i livet ditt. På PartyKing har vi samlet alle slags ponchoer, men selvfølgelig er kostymeponchoene den desiderte favoritten i det store utvalget vårt.

Sørg for å skride inn på utkledningsfesten med stil ved å slenge på deg en av våre kule ponchoer. Kle deg ut som alt fra Clint Eastwoods ikoniske karakterer eller lag stilige kostymer inspirert av den meksikanske høytiden Day of the Dead, eller El Día de los Muertos, hvis du vil imponere med din spanske ekspertise.

På PartyKing har vi alt du trenger for å imponere på festen, og ingenting vil sette prikken over i-en som en velsittende poncho. Raskt, fint og enkelt – akkurat som det er å handle hos oss på PartyKing!

Når du drar på utkledningsfest eller karneval, vil du støte på mange forskjellige utkledningstyper. Det finnes de som planlegger kostymet sitt ned til minste detalj og tilbringer utallige timer og seddelbunker på å få den riktige touchen. Så er det de som gjerne vil se både kule og morsomme ut, men som foretrekker å fokusere tiden og kreftene sine på selve kvelden heller enn på kostymet.

Hvis du tilhører sistnevnte kategori, vil du elske våre stilige utkledningsponchoer. Våre ponchoer representerer en rask og komfortabel måte å kle seg på. Velg mellom mange forskjellige stiler og looks. La deg inspirere av våre favoritter: Pirat-poncho – Det er noe veldig spennende med pirater, og nå kan du legemliggjøre deres Bad Boy-personlighet og flashy stil ved hjelp av en stilig poncho. Kast anker, løft glasset og rop «Skip ohoi»!
Ville vesten-Poncho - Elsker du det ville vesten? Du er ikke alene. Vi har fylt sortimentet vårt med alt fra stilige meksikanske ponchoer, amerikanske urinnvåner-ponchoer og cowboy-ponchoer. Dette er et godt alternativ hvis dere er en stor gjeng som vil gjøre inntrykk ved å ankomme festen som en hel party-klan.

Ponchoer med dyretema – Er du klar til å slippe løs villdyret i deg? Ved hjelp av våre ponchoer med dyretema kan du gjøre nettopp det. Det er bare fantasien din som setter grenser. På PartyKing finner du det som trengs for at du skal kunne kle deg ut som favorittdyret ditt.

Du trenger ikke å ha en utkledningsfest eller et karneval planlagt for å bestille hjem en fin poncho. Dette plagget er nemlig også perfekt når du fryser i vintermånedene eller ønsker å fullende looken din med en morsom detalj. Hvorfor ikke kjøpe en poncho til en god venn og gi dem en overraskelse de garantert ikke forventet? Hos oss på PartyKing finner du mange varianter som passer både menn og kvinner – store som små.
Les mer