Glidemiddel

Hvis du vil få det ekstra hyggelig i sengehalmen, bør du prøve noen av våre eksklusive og prisgunstige glidemidler. Væsken reduserer friksjon og har mange bruksområder, så slipp fantasien løs og tilbring en nytelsesfull stund alene eller sammen med partneren din. Er du singel, nærmer det seg et jubileum med partneren din, eller har du bare et sunt og aktivt sexliv med flere nære venner? Vårt glidemiddel er egnet for folk i alle aldre og med alle preferanser. Uansett hvem du liker å leke med, fortjener du å ha det så godt som mulig, og det betyr at du blant annet vil redusere glidemotstanden.

På PartyKing har vi samlet noen av våre desiderte favoritter når det gjelder glidemiddel. Dette betyr at du lekende lett får tilgang til hele vårt sortiment og får det nye glidemiddelet ditt hjem med lynets hastighet. Vi har lassevis av glidemiddel i forskjellige dufter og smaker, noe som kan garantere deg en mer intens hyrdestund som vil få deg til å føle nytelse på en helt ny måte.

Det skal ikke være veldig komplisert å forbedre sexlivet ditt, god kommunikasjon og noen praktiske hjelpemidler er som regel alt som trengs! Våre behagelige glidemidler er akkurat det du trenger for å ta sengekosen til nye høyder. Har du kommet inn i en kjedelig rutine med partneren din og vil finne en ny måte å krydre hyrdestunden på? Hvorfor ikke prøve velduftende glidemiddel som vil skape en sensuell stemning på soverommet? Klem ut en klatt og bruk for litt ekstra glid, og det vil ikke ta lang tid før dere vekker naboene!

Våre glidemidler har mange forskjellige bruksområder. Vi har satt sammen en liste med inspirasjon for å hjelpe deg å navigere utvalget:
Glidemiddel til sexleketøy – Sexleketøy er en fin måte å bli kjent med kroppen din på egen hånd på, men de fungerer også godt når du vil krydre parleken litt. Voksenleker mangler imidlertid det naturlige glidemiddelet som trengs for at det skal føles ekstra godt, så bruk en klatt glidemiddel for å forbedre opplevelsen din.

Glidemiddel med ekstra glid – Vi har glidemidler med ulike nivåer av glid, alt for å hjelpe deg med å finne en variant som passer perfekt for deg. Hvis du er naturlig tørr, kan du kanskje trenge noe med ekstra glid, og selvfølgelig finner du slike varianter hos oss. Vannbasert eller silikon? Vi har alle forskjellige preferanser, så prøv deg frem til det føles helt riktig.

Alle våre glidemidler er testet og godkjent for å være skånsomme mot kroppen, og de inneholder dermed bare nøye utvalgte ingredienser som er snille mot intimsonen din. For oss er det viktig at du nyter, så ta alltid en nærmere titt på innholdsfortegnelsen for å garantere at du har funnet den riktige varianten for dine behov. Spiselig, superglid eller bare en liten dytt i riktig retning? Vi har noe for enhver!
Les mer