vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo

Voksenspill

Intimitet er spennende. Spill er spennende. Hvorfor ikke kombinere de to for en spektakulært spennende stund? Hos partyking kan du det. Vi har et 20-talls spennende erotikkspill som forgyller kvelden, og vi fyller stadig på med nye titler. Her finner du for eksempel det nye og populære spillet Kama Sutra Tower, det klassiske Kjærlighetsspillet og det morsomme Kast Snopp.

I vårt sortiment av erotikkspill finner du spill hvor du ikke trenger klær som forberedelse til den fysiske aktiviteten (nei, vi tenker ikke på joggetur) og spill som fungerer som partyspill med vågale tema. En del av spillene er brettspill hvor man faktisk utroper en vinner, eller terningspill hvor alle er vinnere. Uansett hvilket du velger kan vi garantere at du ikke trenger å bruke en halvtime på kompliserte spilleregler!

Prøv noen av våre erotikkspill for hete forspill eller bare generell morro. Hva er bedre enn å hente frem det erotiske spillet i slutten av uken etter flere timers jobb? Dimme ned belysningen, hell noe godt i glasset og sett i gang. Måtte beste mann eller kvinne vinne. Make love, not war!
Les mer