clone-a-pussy2-3
clone-a-pussy2-4
clone-a-pussy2-5
clone-a-pussy2-6

Clone A Pussy

349,-
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Velg variant:

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Noen støper betongplater, andre støper hagenisser. Men så er det noen som støper kroppsdeler av litt mer dristig art. Å klone sin egen vagina er kanskje ikke for alle, men vi skal være glade for at muligheten finnes! Det å gi bort en del av seg selv til kjæresten som bor langt unna, kan virkelig krydre sexlivet deres. Så fint å kunne være nære, selv om du er hundrevis av mil unna. Og hvis du er singel kan kanskje avstøpningen din pynte opp i stuevinduet? Mulighetene er mange for den som tør!

Clone A Pussy inneholder alt du trenger for å gjøre en avstøpning i silikon av skjeden din. Inkludert er kroppsikker silikon, støpepulver som er alginatbasert og en støpebeholder. Det følger også med lettfattelige instruksjoner, slik at du så enkelt som mulig kan begynne å støpe!

Settet inneholder:
  • Kroppsikker silikon i fargen «Hot Pink» 
  • Alginatbasert støpepulver 
  • Støpebeholder 
  • Instruksjoner