Disiplin

Kjedelig sengeaktivitet for tiden? Er du og din partner lei av den pliktoppfyllende misjonærsexen etter 21-nyhetene? Hvorfor ikke ta neste steg i forholdet og teste ut litt hardere tak. Hvem vet, kanskje bondage blir akkurat den fellesinteressen som du og din partner kan møtes ved, på alle måter!

Hos oss finner du et bredt utvalg av produkter for spennende leker av litt mer farlig karakter. En del av våre frekke gadgets for hardere tak i sengen fungerer også utmerket for å skape litt mer disiplin i hjemmet. Et håndjern kan for eksempel være perfekt for den som skapspiser om natten, eller for partneren som virkelig burde bruke mindre tid på Facebook. Noen produkter i vårt bondage-sortiment kan også brukes i hverdagen, for eksempel øyemasker og vokslys, for å gi det lille ekstra til elskoven.

I vårt sortiment av gadgets til bondage finner du både hånd- og fotjern, kjærlighetshusker, masker og øyebind, gags og pisker. Alle produkter er trygge å bruke, men vi kan ikke garantere at de er helt smertefrie. Nyt hverandres selskap og spennende leker, men ta det rolig og sørg for å tøye ut før leggetid!
Les mer