Kondomer

Trenger du påfyll av kondomer i nattbordskuffen? Det er ikke alle forunt å bo i en storby der anonymiteten er et faktum.
Nei, mange av oss bor i en liten by hvor det ikke er så stas å kjøpe kondomer på den lokale KIWI-butikken (der kompisen til pappa jobber). Hva med å droppe den praten og bestille kondomer på nettet i stedet?
Kondomer er det eneste prevensjonsmiddelet som beskytter mot både kjønnssykdommer og uønsket graviditet. I tillegg finnes det mange spennende varianter – og selvfølgelig humoristiske kondomer for de som ønsker å gi slipp på nervøsiteten og le litt i stedet.
Vi tilbyr kondomer med morsom emballasje og med humoristiske motiver. Ja, det finnes kondomer for enhver anledning.
Kondomer online som forbedrer følelsen – Alle som alltid klager over at kondomer gjør at man kjenner mindre, har ikke prøvd riktig type. Her kan du enkelt finne kondomer som ikke bare gjør sex tryggere. De gjør også opplevelsen enda deiligere – for begge!
Vi selger blant annet RFSUs populære Power Boost-kondomer, de kommer i mange forskjellige varianter, slik at du enkelt kan velge en størrelse som passer. I tillegg lages det også kondomer med knudrete og ribbet overflate og med spesielt glidemiddel som forsterker ereksjonen, øker seksuell nytelse og gir en mye mer intens opplevelse.
De av dere som mener at «det ikke finnes store nok kondomer», har sannsynligvis ikke testet Grande eller Grande XL kondomer, disse har god plass.
Kondomer av høy kvalitet – Kondomer er superviktige og kan gjøre sexen mye bedre. Alle våre kondomer på nettet er grundig testet (ikke spør hvordan) og er helt trygge. Da er det rett og slett opp til deg å velge hvilken størrelse du vil ha, om du vil ha en spesiell funksjon, som økt ereksjon, økt følsomhet eller lignende, og om du vil ha et bestemt merke. Sørg for å bunkre opp, slik at du alltid er klar for koselige «Netflix-kvelder».
Å trekke et anonymt kondom ut av lommen føles ikke veldig glamorøst. Gå for et par frekkere kondomer! Vi har både humoristisk og stilig emballasje å velge mellom. It’s all in the details!
Og husk å ikke bruke gamle kondomer som har ligget i lommeboken din i ti år. Levetiden til kondomer er omtrent fem år, forutsatt at de har vært oppbevart på et mørkt sted og ikke åpnet eller brukt.
Enten du er ute etter et engangsligg eller du og partneren din ønsker å løfte stemningen på soverommet, har vi alt du trenger. I tillegg til vårt store utvalg av kondomer i alle mulige størrelser, teksturer og dufter, har vi også spill som trigger lysten. Skap den rette atmosfæren med musikk, stearinlys, et frekt lite kortspill, og BAM! Der var det tid for kondomet.
Her på PartyKing har vi alt du trenger for den perfekte daten, og den perfekte natten ... Klikk hjem kondomer fra kjente leverandører som alle er av høy kvalitet. Bekymring for kjønnssykdommer og graviditet er helt unødvendig. Ha det gøy og nyt til det fulle med våre kondomer i stedet. Pakken kommer fra PartyKing, så den vekker ingen oppmerksomhet.
Les mer