Se full beskrivelse

Påske 2020

Påsken er en av de største høytidene vi har i Norge. Det er i påsken vi er gladest, vel vitende om at våren er rett rundt hjørnet med sol og varme. Lyset kommer tilbake om våren, og historisk sett var det i påsken fasten var over og vi endelig kunne hogge innpå med mat igjen. Påske feires over hele landet, omtrent på samme måte i hver en bygd og by. Påskefjær, påskeegg, påsketur på fjellet, godteri, godteri, godteri og godteri. Ja, det er faktisk i påsken vi spiser mest godteri, og ikke bare det! Også egg glir rett ned i de fleste norske gap i påsken. Man skulle tro det hadde blitt påvist at de aller fleste innmeldingene til treningsstudio skjer rett etter påskeferie, siden vi spiser så inni granskauen mye godteri i akkurat denne høytiden (ja, i tillegg til dagen etter nyttår, da…).

Dersom du er ute etter påskedekorasjoner i form av fargede fjær, påskeegg, påskekyllinger eller noe annet morsomt, har du kommet til rett sted. Her finner du alt fra gjør-det-selv-pynt til ferdige dekorasjoner. Både til hverdagspynt og til påskemiddagen med familien. Ballonger, engangstallerkener og bestikk finner du her, i tillegg til servietter, serveringsfat og mange andre påskete pynteting som hører våren til. Man kan nesten påstå at vi i Partyking blir til ”Påskeking” når påsken er her – ikke bare fordi vi elsker påske, men også fordi vi har alt du kan tenke deg for å sikre en vellykket påskefeiring 2020.

Vi mennesker er så forskjellige når det kommer til påske og hvordan vi mener at den skal eller ikke skal feires. Nettopp derfor har vi valgt ut de aller beste påsketingene du kan tenke deg, slik at både du, jeg og Nils-Egil (54) fra Flekkefjord skal kunne finne noe ordentlig fint. Er du ute etter kule ballonger i gult, kanskje? Tja, det har vi mye av! Er du ute etter å ha det litt moro før påsken setter inn, kanskje gå på en påskefest her og der? Her finner du mange ulike kyllingdrakter som passer til både store og små. Vi har både fjær i alle farger, popkornbegere i påskefarger, hoppende påskeharer samt cellofankjegler som ser ut som gulrøtter. Så hva kan man si… vi må jo bare være kongene av påske?

Trenger du utendørsdekorasjoner til din påske i 2020? Hva med søte, små dekorasjonssteiner med to påskekyllinger på? Har påskeeggene du alltid gir barna dine gått i stykker og du trenger nye? Hos oss i Party(påske)king finner du påskeegg i alle mulige størrelser, og da mener vi virkelig ALLE STØRRELSER. Vi har til og med uekte egg du kan male på slik at du slipper å stikke hull i et ordentlig egg og tømme ut innholdet.

Bare husk på at påsken er barnas høytid, så dersom de liker masse farger, overdrevet mange påskefjær på ytterdøren og en påskehare (deg) som hopper rundt i hagen og gjemmer egg? Da er det klart at du bare må handle inn det, for deres skyld! Det gir en ordentlig god vårfølelse når alt er ferdigpyntet og man er klar for sommeren på ordentlig. Som vi nevnte tidligere spiser man jo ganske mye godteri i påsken, ikke sant? Pytt sann, påsken 2019 varer heller ikke i 365 dager, så propp deg full med så mye du bare kan!

Hang du ikke helt med på alt over? Uansett hvordan du har tenkt å feire påske – om det blir for deg selv, med venner eller med familien på hytta, finner du alt du kan tenke deg for å påskefeire 2020 & påskekylling i tillegg – godteri, bordpynt, dekorasjoner til innendørs- og utendørsbruk, og mye mer. Til og med uekte egg å male på, haredrakter, kyllingdrakter, påskekort og spann til egg-jakten finner du på Partyking! (Påskeking)!

Velkommen inn på skattejakt til den norske påsken 2020 hos oss i Partyking!

Underkategorier

Filter

Show 589 produkter
castle