vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Temaer Høytider Påske Påskeoppdekking

Påskeoppdekking

Kanskje er påsken den mest fantastiske høytiden i året, når den koselige våren er på vei, naturen blir grønn igjen og alt begynner å blomstre. Det kan du nå enkelt reflektere på påskeaften og gjøre påskebordet ekstra fargerikt og pyntet med matchende påsketallerkener, påskeservietter og påskekopper.

Vi har alt du trenger til oppdekningen i påsken!


Hos oss i Partyking, eller "Påskeking" som vi gjerne kaller oss i påsketiden, finner du alt du kan tenke deg til påsken og påskeborddekkingen – her er ikke bare stilige servietter i ulike påskemotiver eller engangsbestikk i knallgul farge, her finner du også alle slags kopper du kan tenke deg – med eller uten høner og egg. Hos oss finner du til og med serveringsbrett med nydelige påskemotiver på, bordskjørt i matchende farger, bordpynt som ser ut som et fuglerede med egg i og såååå mye mer! Forstår du nå hvorfor vi vil kalle oss "påskeking" denne tiden av året?

Velkommen inn og gjør et kupp på påskeoppdekning på nett!


Folk er rett og slett forskjellige i påsken; noen vil pynte hjemmet så mye at det nesten overdrives, mens andre vil pynte akkurat nok til at det blir koselig. Uansett hvem du er, kan vi tilby påskeprodukter til alle. Er du kanskje bare ute etter å dekke bord til påskemiddagen med barna og barnebarna? Her kan du finne enkle og diskré påskeartikler som spenner fra ensfargede til motiver som er overdrevent påskete. Hvis det kommer barn og barnebarn, hadde det ikke vært gøy å pynte spisebordet med for eksempel et påskeoppsats som du kan sette noen søte og håndmalte egg på for å glede de minste? For å oppsummere det hele – vi har alt for å dekorere ditt påskebord akkurat slik du vil ha det. Følg et fint fargetema på borddekkingen, miks med klassiske påskemotiver, eller hvorfor ikke blande forskjellige klare og lyse farger som ofte leder tankene til påsken? Velkommen innom hos oss!
Les mer