vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo

Påskepynt og Påskedekorasjoner

Visste du at påskepynt dateres tilbake til 1600-tallet? For omtrent 400 år siden brukte man imidlertid ikke påske- eller fastelavnsriset fordi det var fint og "koselig", men de brukte den til å piske hverandre. "Ritualet" som det ble kalt ble utført på askeonsdag og i noen tilfeller også på langfredag, ​​og skulle symbolisere Jesu lidelse. Tidene fløy av gårde og da man kom til tidlig på 1900-tallet og påskepynten ble en skikkelig hit i hele Skandinavia, begynte den å se ut som den gjør i dag. Folk hadde allerede på 1800-tallet begynt å bruke blant annet påskeris og fjær for pyntens skyld, men det var først på 1900-tallet at det virkelig begynte å komme i salg, og dette spesielle fenomenet begynte i 1930-tallets storbyer. Det er vel ganske rart at påskepynten i utgangspunktet ble brukt til å skade hverandre, men til slutt endte opp i hjemmepyntingen til påske? Vi ser imidlertid ikke på påskepynten slik folk gjorde på 1600-tallet, men som bærer av et viktig og vakkert budskap. Nettopp derfor har vi valgt å anskaffe et så stort utvalg av påsketing, slik at både du, jeg og farmor Lovise på 80 kan finne akkurat det man leter etter. Her kan du finne alt til både inn- og utsiden av huset, alt til døren og alt som kan henges opp og se vakkert ut. Ta en titt? Vi tør å garantere deg at du finner akkurat det du leter etter!

Morsom påskepynt for bruk både utendørs og innendørs


Hos oss i Partyking finner du alt du kan tenke deg til påske. Her er ikke bare vakre dekorasjoner som fjær i alle slags farger, her finner du også kyllinger, serpentiner, vinduspynt, risegg og papirfjær – alt i påskens ånd. Du kan også finne påskeblomster, utepynt til påske og innepynt, skåler, farger og stempler hos oss! Man kan nesten si at Partyking går inn og blir "påskekongen" i påsketiden – litt som en påskeguru.. er du ikke enig?

Gå "all in" med pynt til påskefesten!


Det spiller rett og slett ingen rolle om du bare er ute etter litt halvfjollete påskepynt eller ser etter mye overdådig og luksuriøs pynt – du finner det du leter etter hos oss! Vil du at det skal være skrikende og bare ose av glam-påske, som de for eksempel feirer i USA? Her finner du fargerike dekorasjoner som girlandere og dørdekorasjoner, men også vakre fjær, oppblåsbare påskeballonger i form av både det ene og det andre, samt bannere og skulpturer i form av hekser. Er du en person som liker det litt mer "rent" og stilig? Det finnes også enkle og diskré dekorasjoner som vil passe deg perfekt. Hva synes du om at enkle og gule påskekyllinger står og gjør seg pene i vinduet? Ensfargede og flettede eggekurver kanskje? Eller kanskje en haug med fjærkranser i matchende farger ville se veldig fint ut på inngangsdøren din? Det vi prøver å si er at uansett hvordan du er som person, vil du finne akkurat det du leter etter hos oss!

Velkommen inn og gjør et kupp på påskepynt online!


Hva ville egentlig være vitsen med å feire påske uten all den fancy påskepynten som er tilgjengelig? Å pynte opp et arrangement skaper en skikkelig koselig stemning og atmosfære, og vi har selvfølgelig også massevis av påskepynt i vårt sortiment. Velg mellom påskedekorasjoner som fargerike girlandere, ballonger eller lekre swirls. Til påske- eller fastelavnsriset har vi selvfølgelig også egg-påskepynt, påskeblomster og påskefjær i forskjellige herlige farger samt utstyr for påskepusling, som er veldig populært blant barn som da kan lage sin egen flotte påskepynt til påskeaften. Hos oss finner du påskepynt og dekorasjoner til barn i alle aldre! Velkommen til å finne din påskepynt hos oss på Partyking – uansett om du er tenåring, "ung voksen" eller eldre - raskt, enkelt og rimelig på nett!
Les mer