Hem
Temaer Høytider Påske Påskeaktiviteter

Påskeaktiviteter

Er det ikke fantastisk når du har barnebarna på besøk, dere allerede har spist litt påskemat og er i ferd med å starte det årlige påskeverkstedet? I løpet av påsken er det veldig viktig å være sammen med folk du bryr deg om, og være snille med hverandre. Du har samlet mange bjørkeris, fjær i alle slags forskjellige farger, egg (som du allerede har tømt), maling, børster og alt annet du måtte trenge til jobben. I dag skal du male vakre små egg i grønne og gule farger med motiver av små kyllinger, du skal pynte og fargelegge alle påskekortene som skal sendes ut til kjære, så skal du faktisk lage påskens dekorasjoner, ikke sant? Påsken er fantastisk, og det beste av alt er at du får være sammen med dine nærmeste mens du feirer sommeren.

Leter du etter det perfekte påskeverkstedet, men vet du ikke helt hvor du finner det? Ikke noe problem, nå har du kommet til rett sted – her finner du alt du kan tenke deg til påske! Her er falske egg som du og barna kan fargelegge, fjær i mange forskjellige vakre farger du kan tape opp på inngangsdøren eller bruke når du skal dekorere påskekortene, og kartong som kan kuttes i vakre påskemotiver. Hvis du vil være skikkelig kreativ, går du ut i skogen og skaffer deg noen kvister, så bruker du fjærene du fant hos oss til å lage et vakkert påsketre i mini-format. Det er ingenting som er riktig og galt når det kommer til påskepynt, det du synes er vakkert er riktig!

Når påsken har senket seg over huset ditt, når du ser at gresset har begynt å bli grønt og snøen har forsvunnet, da vet du at det er på tide å kaste ut påskepynten! Men ... er påskedekorasjonen ikke så mye «påskepynt» lenger, men stort sett et eneste stort og stygt rot? Hvorfor ikke få noe nytt og friskt fra oss på Easterking (også kjent som Partyking)? Her er alt du trenger for å lykkes med dekorasjonene. Kanskje du liker ensfarget litt bedre enn de med allerede ferdige påskemotiver? Hvis du for eksempel vil holde det stilrent og pent, bør du velge de mer ensfargede produktene, men hvis du vil være en amerikansk wannabee, bør du selvfølgelig velge det med motiv. «To much is not to much» som de vanligvis sier!

Velkommen til oss på Partyking for å kjøpe rimelige ting til påskeverkstedet ditt – raskt, enkelt og rimelig!
Les mer