vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Temaer Høytider Påske Påskeaktiviteter

Påskeaktiviteter

Leter du etter den perfekte påskeaktiviteten for en kreativ påske? Ikke bekymre deg, du har kommet til rett sted - vi har alt du kan ønske deg til påske! Oppdag vårt utvalg av falske egg som du og barna kan fargelegge, samt fjær i en rekke vakre farger for å dekorere inngangsdøren eller når du vil dekorere påskekort. Klipp-pakkene våre med vakre påskemotiver er perfekte for alle, enten du er voksen eller barn, nybegynner eller erfaren – vi har noe for enhver smak.

Hvorfor velge papir til påskepuslingen?


Å velge papir som base for påskeaktivitetene er et utmerket valg. For det første er det enkelt å finne og billig å kjøpe. Du kan bruke vanlig hvitt papir, eller velge fargerike og mønstrede alternativer for å gi hobbyprosjektene dine et unikt preg. Papir er også fleksibelt og enkelt å forme og kutte, noe som gjør det ideelt for ulike påskehobbyideer. Og best av alt er papir et miljøvennlig valg sammenlignet med plast eller metall, så hvorfor ikke prøve påskehåndverk med papirbasis denne våren, og la kreativiteten din blomstre?

Enkle påskeprosjekt-ideer for barn


Påsken er en fin tid for barn å engasjere seg i påskehåndverk og lage sin egen dekorasjon. Her er noen enkle påskeprosjekt-ideer som passer for barn i alle aldre:

Papirkyllinger


For å lage søte små papirkyllinger kan du starte med å klippe ut en grunnleggende oval form, og lim deretter på detaljer som hodet, vingene og bena. La barna velge sine favorittfarger og mønstre for å tilpasse kyllingene. Denne enkle og morsomme aktiviteten er perfekt for småbarn og er en flott introduksjon til påskehåndverk

Påskekurver

Be inn barna, og la dem lage sine egne påskekurver med papir. Klipp ut papirstrimler og lim dem sammen for å utforme kurven – enten rund eller firkantet. Barna kan deretter pynte kurven sin med fargerikt papir, klistremerker eller glitter. Da er det bare å fylle påskekurven med godteri eller andre små påskegaver.

Papirkaniner


For å lage sjarmerende små papirkaniner, kan man starte med å kutte ut grunnleggende former, og legg deretter til ører, øyne og en nese. Bruk fargerikt papir eller la barna sette sitt eget preg på kaninene med fargeblyanter eller maling. Denne morsomme og enkle aktiviteten passer for barn i alle aldre. ​

Ideer til påskesyssel for voksne


Påsken er ikke bare for barn – voksne kan også kose seg med å pusle og skape i denne høytiden. Her er noen påskepuslingsideer spesielt for voksne:

Papirblomster i en påskekurv


Gjør påskekurven din ekstra spesiell ved å dekorere den med vakre papirblomster. Klipp ut blomster i forskjellige farger og former fra farget papir og lim dem fast på kurven. Du kan også bruke grønt papir til å lage blader og stilker. Resultatet er en fargerik og unik påskekurv som virkelig skiller seg ut.

Papiregget


Sett et personlig preg på påskeeggene dine ved å dekorere dem med papirkunst. Lag forskjellige mønstre og figurer av farget papir, og lim dem til overflaten av eggene. Bruk papir til å lage små bånd eller sløyfer/rosetter som tilbehør. Denne enkle og morsomme metoden er ideell for å lage unike påskeegg som vil imponere alle som ser dem, og er et flott tillegg til påskeprosjektene dine.

Papirkunst


For de kunstnerisk anlagte tilbyr påskeaktiviteter en sjanse til å utforske papirkunst med påsketema. Lag et påskebrett ved å klippe ut forskjellige former og figurer fra papir og arrangere dem på et større ark. Teknikker som papirbretting eller papirsquilling kan brukes for å lage detaljerte mønstre og teksturer, noe som gjør dette til en avansert påskeaktivitet – perfekt for voksne som leter etter en utfordring i påskepuslingen.

Hos oss finner du alt til påskehåndverket!


Påskeprosjekter med bruk av papir er en morsom og kreativ måte å feire påsken på. Enten du er voksen eller barn, nybegynner eller erfaren, kan du lage vakre dekorasjoner og gaver med papir. Prøv noen av våre enkle og morsomme påskehåndverksideer, eller bruk fantasien din til å lage dine egne unike prosjekter. Husk at det viktigste er å ha det gøy og nyte den kreative prosessen! Velkommen innom hos oss!
Les mer