vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo

Oktoberfestklær

Hvert år feires Oktoberfest med pomp og prakt, og vil du være med på festlighetene er det viktig at du får det riktige antrekket – Oktoberfest-klær! Denne festivalen med tysk opprinnelse begynte allerede på 1800-tallet, men har siden blitt en internasjonal feiring som ikke bare feires i München, men i dag over hele verden. Så hvis du og vennene dine ikke har mulighet til å reise til Tyskland, foreslår vi at du bestiller hjem et par lederhosen, en tyrolerhatt eller to og starter en oktoberfest-feiring hjemme!

Oktoberfestkjole eller et par lederhosen? Vi har alt!


Vi på Partyking har samlet en rekke oktoberfestklær som du kommer til å trenge hvis du skal arrangere en fest som er verdig denne viktige høytiden. Skal det være et par fine og sexy knestrømper, tyrolerhatter, bukseseler eller et lederhosen-sett? Vi har alt du trenger for å kunne stelle i stand en tysk Oktoberfest som de tyske vennene dine kommer til å skåle for – PROST! Oktoberfest handler om å ha det gøy med sine nærmeste og å drikke mye øl. MASSEVIS AV ØL faktisk. Visste du at det under Oktoberfestdagene konsumeres enorme mengder av denne festlige drikken? I løpet av 16 dager i 2013 drakk for eksempel festivalgjestene hele 7,7 millioner liter øl – ikke verst! Du og vennene dine klarer kanskje ikke å nå et slikt tall selv, men du kan i det minste sørge for at festen er godt planlagt, at glassene alltid er fulle og at det alltid står en tallerken med bratwurst fremme for de sultne. Noe som er minst like viktig som maten og drikken, er Oktoberfestklærne.

Hva har man på seg på okoberfesten?


Lederhosen


Lederhosen er tradisjonelle shorts laget av skinn, og dette antrekket forbindes sterkt med Oktoberfest. Disse shortsene brukes ofte i kombinasjon med en skjorte og bukseseler og har ofte en liten luke foran, noe som forenkler toalettbesøk når man har drukket litervis med øl.

Tyrolerkjole


Like ikoniske som lederhosen for menn er selvsagt tyrolerkjolen for kvinner! Disse kjolene er tradisjonelle alpeplagg preget av korsettlignende overdel, plisserte skjørt og rustikke detaljer. Ta en titt på vårt utvalg av kjoler i alle mulige forskjellige farger for å finne den tyrolerkjolen som passer akkurat deg!

Dirndl


Du kan ikke snakke om Oktoberfest-kjoler uten å snakke om dirndl! Mens tyrolerkjolen kan beskrives som en noe enklere og rustikk kjole med lengre skjørt, har dirndl-kjoler ofte mer detaljerte broderier og dekorasjoner, og de kan variere i lengde fra korte til lengre skjørt. Hva passer deg best? Ta en titt på utvalget vårt og se hva du synes!

Tyrolerhatt


Denne hatten kommer opprinnelig fra Tyrol-området i Alpene, men den har blitt omfavnet av hele verden, spesielt av de som planlegger å feire Oktoberfest. Det har ikke noe å si om du bruker en tradisjonell variant av høyeste kvalitet eller en moderne variant med LED-lys, så lenge du har den på deg under hele festen!

Forkle


Et fint forkle er ikke bare en pen detalj, det kan også være en praktisk ting når man har drukket et halvt hav av øl, og det begynner å renne litt langs munnvikene. Vi har mange morsomme, stilige og flotte forklær som kommer til å ta Oktoberfest-antrekket ditt til et nytt nivå!

Hos oss på Partyking finner du alle slags plagg til oktoberfesten!


Oktoberfestklærne du finner på Partyking passer til alle slags anledninger, uansett om du er invitert til Oktoberfest, om du arrangerer festen selv, eller om du skal på karneval. Kle deg ut som en Oktoberfest-zombie, ta på deg et kult lederhosen-sett eller skaff deg et pent forkle før årets fest. Vi hjelper deg på veien med gode priser og rask levering! Velkommen innom hos Partyking!
Les mer