vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Gadgets Klær Lederhosen

Lederhosen

Nå er det virkelig på tide å kjøpe lederhosen online, for det vanker fest für alle!!! Lederhosen er alpelandenes tradisjonelle knebukser og et obligatorisk plagg på Oktoberfest, eller hvis du er turist i et av landene. Som den perfekte festverten eller festdeltakeren du er, vet du at det er viktig å gå all-in. Derfor kan vi også tilby lederhosen til barn og det kvinnelige tradisjonsantrekket dirndl, slik at dere sklir rett inn på festen som en ekte familien Müller. Vi har til og med lederhosen til kjæledyret ditt.

Hvis du er nybegynner med tanke på Oktoberfest, bør vi informere deg om at den starter i midten av september og slutter på den første søndagen i oktober. Det kan være kjekt å vite, så du ikke kommer midt i bakrusen som en slitsom turist.

Oh mein Gott, endelig er det på tide å heve ølseidelen og utbringe en Prost! Lederhosen er en type nikkers som tradisjonelt lages av ekte skinn, men i dag finnes det flere modeller i imitert skinn. For varme i kjøligere årstider kan de kombineres med knestrømper.

Lederhosen holdes oppe av et par bukseseler som gjerne er dekorert foran. Det faktum at de har bukseseler er veldig praktisk, fordi det betyr at de ikke sitter stramt rundt midjen, og du kan helle nedpå øl etter øl. I tillegg kan du spise litt snacks til ølen, for eksempel bratwurst og saltkringlene pretzel, uten risiko for at knappen flyr av gårde som et prosjektil og treffer kompisen som sitter på den andre siden av bordet.

Dine komfortable lederhosen kan kombineres med en skjorte, både korte og lange ermer går fint. Vanligvis bruker man ensfargede eller rutete skjorter, men hvis det er en lederhosen-utkledningsfest, kan du godt dra den litt lenger. Hvorfor ikke matche dem med en hawaiiskjorte eller med noen morsomme mønstre, som rosa flamingoer eller barter?

Siden Oktoberfest vanligvis er om høsten, kan det være kaldt i lufta, og den tradisjonelle jakken blir derfor ofte flittig brukt sammen med lederhosen. De er ofte laget av et tykt grått ullstoff. En vanlig modell kalles janker og er ganske lang og rett i modellen.

Selv om festen arrangeres om høsten, vil vi bare påpeke at du kan invitere til en Oktober-utkledningsfest hele året. Selv om du ikke reiser til Bayern, kan du sette opp et festtelt i hagen og invitere naboer, venner og bekjente.

For å perfeksjonere lederhosen-drakten din, må du ikke glemme hatten. Gå for en tyrolerhatt. Hatten følger med i noen av lederhosen-kostymene våre, men ellers har vi en hel kategori med disse klassiske hattene. Du får en fjær i hatten ved å ha på deg en hatt med fjær, hvis du skjønner hva vi mener.

Kjøp lederhosen online hos PartyKing. Vi har også alt det andre du trenger for å arrangere en vellykket Oktoberfest. Det eneste vi egentlig ikke kan hjelpe deg med, er hvordan du lærer å jodle. Husk at lederhosen er et tradisjonelt plagg, så du kan også bruke dem på ferien til Alpene, perfekt på afterski, eller hvis du skal på en fest med et av alpelandene som tema.
Les mer