vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Temaer Høytider Oktoberfest

Oktoberfest

Oi, oi, oi – raska på! Vorspielet til oktoberfesten 2024 er allerede i gang her på Partyking! Vi kan trygt si vi lever opp til navnet vårt, for det er party vi kan, og spesielt alles favoritt – nemlig Oktoberfest! Alle er invitert, og her kan dere finne mye smått og godt som hører denne glade og velsmakende festen til. Nå trenger man ikke lenger dra til Tyskland for å oppleve det beste med Oktoberfest.

Alt du trenger å vite før oktoberfesten starter!

Hva er oktoberfest?

Oktoberfest er en årlig ølfestival og folkefest i München, Tyskland. Den er kjent for å tilby et bredt utvalg av øl fra lokale bryggerier, tradisjonell mat og underholdning. Festivalen tiltrekker seg besøkende fra hele verden, og er en kulturell begivenhet som feirer tysk tradisjon og fellesskap. Takket være vårt fantastiske sortiment trenger du uansett ikke reise helt til Tyskland – vi har samlet ALT du trenger for å bringe Oktoberfesten hjem til deg!

Når arrangeres oktoberfesten?

Oktoberfest finner vanligvis sted i månedene september og oktober i München, Tyskland. Til tross for navnet, starter festen vanligvis i midten av september og varer i rundt to uker – og Partyking har aldri vært mer klar.

Hvorfor feirer man egentlig Oktoberfest?

Oktoberfest er en tradisjon som begynte som en fest for å feire bryllupet til kong Ludwig I og prinsesse Therese av Saxe-Hildburghausen i 1810. Festen har siden utviklet seg til en av verdens største folkefester, hvor folk samles for å nyte god mat, drikke (en og annen øl ...) - og ikke minst godt fellesskap.

Hva spiser man på Oktoberfest?

Under oktoberfesten kan du nyte en rekke tradisjonelle tyske retter. Disse inkluderer klassikere som bratwurst (pølse), pretzels (kringler), schnitzel (panert og stekt kjøttstykke) og surkål (syltet kål) som vanligvis suppleres med øl (i store mengder). Vi kan dessverre ikke tilby noe av det ovennevnte fra vårt sortiment, men vi har ALT til din oktoberfest-oppdekning og massevis av ølseidler og ølglass for en uforglemmelig feiring!

Skap en fantastisk Oktoberfest 2024 med tilbehør fra Partyking!

For å gjøre inntrykk på festen og kompisene dine, har vi blant annet mange morsomme ølglass, og om du ønsker å ta ekstra vare på hjemmet ditt mens festen varer har vi i tillegg kule småting som glassbrikker og underlag. For å bli festens underholder har vi også mange kostymer som passer temaet. Hva sier du til en typisk tyrolerdrakt, eller hvorfor ikke ta den helt ut og kle deg som et gigantisk ølglass? Nå er det bare øl som mangler, og når dere skal forflytte dere mellom bordene eller de forskjellige festene er det bra med en ekte ølveske som har plass til mye godsaker. Hos Partyking har vi lang erfaring med oktoberfest-feiring, så hvorfor ikke ta en titt på vår enorme oktoberfest-kategori, som inkluderer både ølbrikker og Oktoberfest-klær for barn og voksne, menn og kvinner. Vi har kule bukser, fine bluser, fancy skjorter og selvfølgelig klassiske hatter og luer!

Finn inspirasjon til din tyrolerfest hos oss

Her får du også mange gode tips og ideer til hvordan du for eksempel kan pynte til Oktoberfest 2024. Du får også gode tips til hvordan du kan feire, med mat og pynt, men også hvilke aktiviteter du og festvennene dine kan finne på – for eksempel morsomme Oktoberfest-spill og mer. Vi har også hundrevis av dekorasjoner, tilbehør og ølglass i både plast og glass, passende karnevalskostymer og mye mer. Du kan si ganske tydelig at vi bare elsker oktoberfest-feiringer... ikke sant?

Vi har ALT til feiringen online!

Kjøp klær, tilbehør, accessoirer og dekorasjoner til Oktoberfest 2024 online hos oss – raskt, enkelt og til uslåelige priser! Velkommen innom!
Les mer

Inspirasjon

Populære Kategorier

Alle Kategorier