vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Temaer Høytider Oktoberfest Oktoberfest-borddekking

Oktoberfest-borddekking

Å arrangere en autentisk Oktoberfest krever mer enn bare god mat og drikke – det handler også om å skape en atmosfære som fanger den tradisjonelle tyske feststemningen som finner sted hvert år mellom 18. september og 3. oktober. Hos oss finner du de perfekte festdekorasjonene for en genuin Oktoberfest-oppdekking!

Fargevalg som gjenspeiler oktoberfestens karakter


Fargevalget er viktig for å gjenskape den klassiske Oktoberfest-følelsen. Vårt utvalg av duker, servietter og dekorative detaljer gjenspeiler de tradisjonelle fargene knyttet til Oktoberfest – blått og hvitt. Disse detaljene kan kombineres for å skape en autentisk borddekking som tar gjestene rett til Bayerns festlige atmosfære.

Inkluder bayerske detaljer for en genuin følelse


For å virkelig fange oktoberfestens ånd, er det viktig å inkludere bayerske detaljer i borddekkingen. Vi har en rekke dekorasjoner som inkluderer vimpler, bayerske flagg og andre symboler som direkte bringer tankene til tradisjonell tysk kultur. Disse detaljene kan brukes som blikkfang på bordene, eller som en del av den generelle festpynten.

Strukturert oppdekning med Oktoberfest-tema


For en strukturert og organisert oppdekking for Oktoberfesten din, kan du inkludere faste sitteplasser og bordkort. Bruk Oktoberfest-relaterte motiver og farger for å skape sammenhengende og stemningsfulle arrangementer som leder gjestene til plassene deres.

Ølglass, tallerkener og bestikk for festlige opplevelser


Ingen Oktoberfest er komplett uten øl og mat. For å heve opplevelsen kan du dekke opp med ølglass, tallerkener og bestikk med Oktoberfest-tema. Disse detaljene vil være funksjonelle, samtidig som de bidrar til den autentiske atmosfæren!

Tilbehør og accessoirer for å skape et godt fellesskap


For at gjestene dine skal komme inn i Oktoberfest-stemningen, kan du tilby dem små tilbehør og festdetaljer. Hvorfor ikke inkludere hatter, halskjeder og andre småsting som gjestene dine kan bruke under festen for å skape en leken og felles opplevelse? Vår samling av Oktoberfest-dekorasjoner vil hjelpe deg med å skape den ultimate feststemningen for Oktoberfest-oppdekningen. Med tradisjonelle farger, bayerske detaljer og rustikke elementer kan du skape en atmosfære som tar gjestene med på en reise til Sør-Tysklands festlige tradisjoner! Så sett på litt ompa-ompa-musikk, flett håret og hell ølet og du er i gang. Med vår Oktoberfest-borddekking skaper du en genuin, bayersk atmosfære i ditt eget hjem!
Les mer