Oktoberfestballonger

Oktoberfest skal feires på ekte bayersk vis, så dekorer i blått/hvitt-tema fra gulv til tak! Partyking har selvfølgelig ladet opp med mengder av ballonger, pynt og tilbehør før årets festligste ølfest. Her finner du både små og store oktoberfestballonger i alle former!

Velg blant miniballonger og kjempeballonger, blå/hvite ballongkombinasjoner, kjedeballonger, sifferballonger, bokstavballonger, hjerteballonger, runde lateksballonger og kule folieballonger i form av øl-seidler og skummende ølglass. Vi har også matchende ballongpinner og ballongsnorer slik at du kan bære rundt på oktoberfestballongene dine eller henge dem opp hvor du vil.

Oktoberfest har blitt feiret i Tyskland siden 1810, og originalversjonen går av stabelen i München hvert år og er et arrangement av gigantiske proporsjoner. Festlighetene holdes på feltet Theresienwiese, hvor mengder av øltelt, dansegulv, markedsboder og tivoliattraksjoner settes opp på en flate som tilsvarer nesten 60 fotballbaner. Feiringen pågår i nesten hele 16 dager, fra slutten av september til begynnelsen av oktober, og i løpet av den tiden rekker nesten syv millioner besøkende å slurpe i seg omtrent like mange liter øl. Flaks at det finnes 1 800 toaletter tilgjengelig på festområdet ... 

Heldigvis trenger du ikke begi deg til Bayern for å delta på verdens største folkefest. Med noen oktoberfestballonger og noe skummende godt i glasset har du den perfekte stemningen! Hos Partyking finner du alt du trenger for å ordne en fullverdig oktoberfest hjemme i stua.
Les mer