ABBA

“You can dance, you can jive, having the time of your life. See that girl, watch that scene, diggin' the Dancing Queen” – ABBA.

Her har vi samlet parykker, karnevalsdrakter og annet tilbehør som du trenger for å bli kveldens Dancing Queen. ABBA var en svensk popgruppe som var aktiv på 70- og 80-tallet. Til tross for at ABBA ikke har vært aktive siden 1982, fortsetter de å selge 2–4 millioner eksemplarer av musikken sin hvert år. ABBA har til sammen solgt over 400 millioner plater med tophits som ”Mamma Mia” og ”Dancing Queen”.

Ta festen til et helt nytt nivå og lev deg inn i rollen som en av medlemmene i en av de mest fremgangsrike eksportvarene i Sveriges musikkhistorie. Ring dine beste venner og fest i vei som partyets discodronninger og konger. Vi har karnevalsdrakter og parykker som representerer alle ABBA-medlemmene: Björn Ulvaeus, Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad og Benny Andersson.

Karnevalsdraktene gir deg en herlig følelse av 70-tallet og passer utmerket til både Halloween- og temafesten. Ta med deg vennene dine og gå utkledt som 70-tallets hotteste popgruppe. Glem ikke mikrofonen!
Les mer