vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Temaer Evenement Utdrikningslag Dame Klær til hennes utdrikningslag

Klær til hennes utdrikningslag

Det er både morsomt og en ære å få arrangere utdrikningslaget til en kommende brud. Her har vi hos Partyking samlet sammen klær som passer perfekt å bruke på et utdrikningslag, men husk at det er brudens fest. Sett henne i sentrum og planlegg en fest som dere tror hun ville satt stor pris på. Man trenger faktisk ikke å være så tradisjonell når det gjelder utdrikningslag, men ta utgangspunkt i bruden og hennes interesser, så kommer festen til å bli skikkelig vellykket. Er det noe hun har drømt om å gjøre lenge, men ikke har rukket å gjøre enda? Kanskje gå på et sminke- eller matlagingskurs, hoppe i fallskjerm eller prøve curling? Overrask også med noe godt å spise og drikke. Enten lager dere brudens favorittmat hjemme, eller så bestiller dere bord på favorittrestauranten hennes.

Men nå skal vi snakke om klær til utdrikningslaget. Det er jo morsomt å kle ut den kommende bruden litt, så det synes godt hvem som skal gifte seg. Mange synes at det er morsomt å synes og høres, og da kan dere virkelig gå all inn. Hvorfor ikke med en hvit karnevalsbrudekjole med tilhørende slør, eller bare et hvitt slør som det står «Bride to be» på? For den kule bruden finnes det søte strømpebånd, og for den modige bruden finnes det en peniscaps eller et par penisstrømper. Dere kan også velge å sette på den kommende bruden en T-skjorte som det står «Bride»på, eller et ordensbånd med teksten «Bride to be». Et annet forslag er å ordne en koselig spakveld, og da kan bruden få en fin morgenkåpe som det står «Bride to be» på, og alle dere venninner får hver sin morgenkåpe som det står «Brides Besties» på. Hos Partyking finner du alt du kan tenke deg som er nødvendig for at utdrikningslaget skal bli så morsomt som mulig, og som du merker, finnes det både snille og søte kostymer og litt mer morsomme og vågale. Hva du skal satse på, kommer an på bruden!

Gi helt enkelt den kommende bruden en kveld hun sent vil glemme. Planlegg utdrikningslaget i god tid og sørg for å invitere alle brudens venninner slik at alle kan den planlagte datoen. Klær til utdrikningslaget bestiller dere raskt og enkelt fra Partyking. Her finner dere et bredt utvalg av klær og tilbehør til utdrikningslaget, alltid til lave priser. Velkommen til å bestille allerede i dag! Og til slutt – ikke glem å dokumentere utdrikningslaget. Sett inn de beste bildene i et album og gi til bruden. Det kommer til å bli et fantastisk minne om en uforglemmelig kveld. Hvis det i stedet er utdrikningslaget til en kompis du skal på, har vi selvfølgelig også mange kule klær og tilbehør til en sånn fest!
Les mer