Deluxe Kostymer

Som du sikkert allerede vet, har vi uendelige mengder med karnevalsklær i alle slags utførelser, alt fra heftige og festlige til helsprø og skumle. Men er du ute etter et kostyme av høyere kvalitet har du nå kommet helt rett!

I denne kategorien, Deluxe Drakter, har vi samlet våre karnevalsklær som holder en mye høyere standard sammenlignet med andre karnevalskostymer i vårt sortiment. Her finner du drakter fra karnevalklærnes “Big Bosses” Leg Avenue og Wilbers Karnaval som lager karnevalsdrakter i mye finere og kraftigere materiale, og med stort fokus på fint design og lekre detaljer.

Leg Avenue og Wilbers Karnaval lager ikke bare kostymer, men også superfint karnevalstilbehør av høy kvalitet, som knestrømper og strømpebukser, skjørt og hansker. Ja, de koster litt mer, men drakter og karnevaltilbehør fra Leg Avenue og Wilbers Karnaval er helt i sin egen klasse og kan knapt sammenlignes med andre. Er det kvalitet du er ute etter til karnevalfesten er det Leg Avenue eller Wilbers Karnaval som gjelder!
Les mer