Hem
Temaer Julegaver Julegavespillet

Julegavespillet

Når hele den store slekten synes at det har blitt liiiitt for krevende å kjøpe en julegave til hver eneste person, og noen endelig har tort å legge frem forslaget med risikoen for å bli kalt for «sparsommelig», så kommer julegavespillet inn! Julegavespillet er et perfekt alternativ til julegaver. Her samler man slekt og venner, setter et maks budsjett for hvor mye man får handle for, og deretter kaster man terning og ser hvor mange julegaver man kan samle. Hvis man har ordentlig god flyt, kan man kanskje håve inn 10 julegaver, mens mormor sitter i hjørnet litt smålei seg fordi hun har tapt alle sine. Julegavespillet er en risiko man må ta, en risiko som kan gjøre at du går tomhendt hjem fra jul. Som den herlige regelen lyder: «Den som er med på leken, må tåle steken»!

Skal du og familien din, eller kanskje du og vennene dine spille julegavespillet i år? Hos oss finner du alt du noensinne har kunnet drømme om å få i julegave. Her finner du ikke bare råsterke godteriklubber, morsomme selskapsspill og verdiløse flamingohatter, du finner også neonstrømper i forskjellige farger, leppebalsam med baconsmak, nødundertøy og solcellefigurer i form av blant annet Mr. Bean. Med andre ord ting du virkelig alltid har trengt!

Når man spiller julegavespillet, pleier man å sette opp et budsjett, et budsjett som kan ligge på rundt 50–500 kr avhengig av hva man har bestemt sammen. Her finner du ting som koster under tjue kroner, men samtidig ting som koster flesk. Hvis du vil være virkelig morsom (og rar), kan du kjøpe en sliten gammel lue til 20 kr, når alle andre handler ting til flere hundrelapper. Da vet du med deg selv at du absolutt ikke taper penger, men har sjansen til å få noe verdifullt. Om noen deretter sier «Hva er dette for noe dr***?», så trenger du helt enkelt ikke å svare.

Er dere for eksempel er en gjeng som liker å sitte ved datamaskinen og spille? Da er kanskje en selvrørende kopp et alternativ til en gave? Hvis dere er en familie som ikke har noen som helst problemer med å spøke med hverandre om såkalte «pinlige» ting, så er garantert et par nødunderbukser, en regnbuefarget penisvarmer eller en gyllen bæsjehaug i gull noe for deg? Er det kanskje du og minifamilien din som skal spille? Da kan en kopp med teksten I love U være noe for deg.
Les mer

Inspirasjon

Alle Kategorier