fisspray-16422-2

Prompespray

59,-
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Velg variant:

 • Elizabeth
  for 2 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  Prompespray Hmm nei det luktet mere spy, ( en som har vært på fylla og spyd ) så jeg ble dessverre ikke imponert over sprayen. Nettsiden var fin oversiktelige lett og finne Det man søkte på.
  2 av 3 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Susan Nordnes
  for 3 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  2 av 3 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Rebecca
  for 2 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Virkelig verdt pengene! Trudde de var lyd og ikke lukt, gjett om eg tokk feil! Måtte lufte ut rommet og vaske klærne (siden eg ved ein feiltagelse sprutet det på meg selv), skal si alle som var til stedet fikk fart på bena :P Utrulig fornøyd ^^ Skal deffinitivt gi den videre til Lillebror på 11 år han og dei rundt virkelig får ei minnerik jul xD
  1 av 1 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Prompelukt på sprayboks! Denne motbydelige prompesprayen betyr at du virkelig kan prompe på oppfordring og alltid slippe den verste fjerten.

Et tips for deg som vil tulle med noen! Ta med sprayen, spray litt raskt i nærheten av offerets bukser, og spør så hva det er som lukter så fælt.

Prompesprayen er beregnet for voksne. Perfekt til bruk i hjemmet, på jobben eller hvorfor ikke prøve i en bil eller heis?

En flaske inneholder 50 ml.